Άρχισαν οι αιτήσεις για εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας

Άρχισαν οι αιτήσεις για εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας
21 Μαΐου 2020, 09:02
A+ A-
Διαβάσετε πότε λήγει η προθεσμία και πως γίνονται οι αιτήσεις.

Το Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας (με Λυκειακές Τάξεις «Ν. Σκαλκώτας») ανακοίνωσε  ότι οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Α΄ Γυμνασίου, για το σχολικό έτος 2020-21, ξεκίνησαν στις 4 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00.

Οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, μέσω εξετάσεων, την οποία θα βρουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1yYSzHmm5jghvd-DOVsISi-gb_Q7DcQ9J/view?usp=sharing και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη στο e-mail του σχολείου  mail@gym-mous-chalk.eyv.sch.gr ή στο joanchalkis@gmail.com

Το Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας με Λ. Τ. «Ν. Σκαλκώτας» λειτουργεί από το σχολικό έτος 2014-2015  με έδρα το Καλοχώρι-Παντείχι Χαλκίδας. Η μεταφορά των μαθητών είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με αστικά, υπεραστικά και μισθωμένα οχήματα (λεωφορεία, ταξί), από και προς τον τόπο κατοικίας τους.

 Στο Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας μπορούν να φοιτήσουν μαθητές από τους Νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας (Περιοχές κοντινές στην Χαλκίδα). Το σχολείο παρέχει δωρεάν σίτιση στους μαθητές, λόγω του διευρυμένου ωραρίου του.

Σε αυτό διδάσκονται όλα τα μαθήματα που προβλέπει το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Οι μαθητές έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα που έχουν και οι συμμαθητές τους των άλλων σχολείων, σχετικά με τη πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι απόφοιτοι του Μουσικού Γυμνασίου έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο σχολείο μας ή να εγγραφούν σε άλλο Γενικό Λύκειο ή ΕΠΑΛ.

Επιστροφή