ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Παρέμειναν με το σπαθί τους στην Α' Εθνική

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Παρέμειναν με το σπαθί τους στην Α' Εθνική
26 Μαΐου 2020, 10:33
A+ A-
Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ - Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Μπορεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να μην έβγαλε απόφαση σχετικά με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Γ' Εθνική, ωστόσο έβγαλε απόφαση για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την Α' Εθνική, εκεί που αγωνίζονται οι Αβαντίδες Χαλκίδας.

Η απόφαση αναφέρει: "Η Ε.Ε. της ΕΠΟ έκανε αποδεκτή την πρόταση της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου για διακοπή και αναδιάρθρωση όλων των πρωταθλημάτων γυναικών. Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που διεκόπη, δεν προβλέπεται υποβιβασμός για καμία ομάδα. Πρωταθλητής γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2019-20 αναδεικνύεται ο ΠΑΟΚ, πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ως την ημερομηνία της διακοπής".

Να σημειώσουμε ότι οι Αβαντίδες, αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, εκτός απροόπτου, θα εξασφάλιζαν την παραμονή, επομένως δεν έγινε και καμία χάρη στην ομάδα της Χαλκίδας, αφού παραμένει με το σπαθί της στην Α' Εθνική.

Οσο για τον ΠΑΟΚ βρισκόταν στο +7 από το δεύτερο Αρη και είχε άλλο ένα πρωτάθλημα στο τσεπάκι του. Πάντως, ο Δικέφαλος του Βορρά ψήφισε να μπει στο πρωτάθλημα "παύλα", ενώ όπως λένε οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης "για εμάς το πρωτάθλημα θεωρείται ως μη γενόμενο και δεν το πανηγυρίζουμε από τη στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους".

Επιστροφή