Αστυνομικά

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Σφίγγει ο κλοιός για την μαυροφορεμένη γυναίκα που έκαψε την Ιωάννα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Σφίγγει ο κλοιός για την μαυροφορεμένη γυναίκα που έκαψε την Ιωάννα
28 Μαΐου 2020, 21:00
Σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Μια ανάσα από την μαυροφορεμένη γυναίκα, που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, βρίσκονται οι Αρχές. Τρεις γυναίκες με αδύναμο άλλοθι είναι στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας.

Το στοιχείο κλειδί στις έρευνες είναι το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω της η δράστις της επίθεσης και μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οι αστυνομικοί θα βρουν τον δρόμο προς εκείνη.

Την ίδια ώρα ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η 34χρονη κοπέλα αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περιστατικά από το πρόσφατο παρελθόν.

Ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας έχει ήδη καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την προσωπική ζωή της κοπέλας.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζουν για ευνόητους λόγους να κρατούν κλειστά τα περισσότερα χαρτιά τους. Σκιαγραφούν τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ως ηλικίας 30 έως 40 ετών, αδύνατη με ξανθά μαλλιά και μετρίου αναστήματος.

Το ενδεχόμενο της ηθικής αυτουργίας έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες καθώς οι κινήσεις της γυναίκας με το βιτριόλι, δείχνουν ένα μένος που δύσκολα θα είχε τρίτο πρόσωπο.

Από τα βίντεο που έχουν δει οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως η μυστηριώδης γυναίκα με το βιτριόλι είχε τσάντα στην πλάτη και ο βηματισμός της ήταν γρήγορος.

Αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε μερική μεταμφίεση, με το ντύσιμο και το στυλ της να χαρακτηρίζεται μοντέρνο.

Στο μεταξύ, σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι σοβαρότατα στο πρόσωπο αλλά και το σώμα της. 

Το 18% του σώματός της φέρνει σοβαρά εγκαύματα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, μόνο το 7% του προσώπου της παραμένει αλώβητο. Δηλαδή φέρει εγκαύματα το 93% του προσώπου της. Η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν πάρα πολύ μεγάλη. 

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, οι ίδιοι μαζί με ειδικούς ψυχολόγους προσπαθούν να την στηρίξουν γιατί η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη. 

Η ίδια δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά. 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ