ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Την Παρασκευή κάνουμε μια νέα αρχή και χτυπάμε το καμπανάκι

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Την Παρασκευή κάνουμε μια νέα αρχή και χτυπάμε το καμπανάκι
3 Ιουνίου 2020, 20:53
A+ A-
Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα.

Είναι γεγονός ότι η πολύχρονη (30 χρόνια και ...βάλε) αποχή του ΑΟ Χαλκίς από τις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει απομακρύνει τους Χαλκιδέους φιλάθλους από το Δημοτικό Στάδιο.

Οπως είναι γεγονός, ότι η πλατιά μάζα του κόσμου θα επιστρέψει στο Στάδιο μόνο μέσα από τις επιτυχίες και την άνοδο του ΑΟΧ στην ποδοσφαιρική ιεραρχία. Αν, και όποτε έρθει αυτή...

Άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν ότι όποτε ο ΑΟΧ ...έβγαζε προς τα έξω υγεία, αρκούσε ένα κλικ, για να γεμίσει ο κόσμος το Στάδιο, όπως για παράδειγμα τη χρονιά που η ομάδα ανέβηκε μέσω μπαράζ στη Γ' Εθνική, με πρόεδρο τον Καρυστινό και προπονητή τον Λάμπρου. Μετά ήρθε ...νέα κατρακύλα.

Το τελευταίο διάστημα πάντως, έχει παρατηρηθεί μια κινητικότητα στις τάξεις των νεαρών φίλων της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν ζήσει τις καλές στιγμές του συλλόγου, αλλά τις ακούνε ως ...αφηγήσεις από τους πατεράδες τους.

Οι φίλοι του ΑΟΧ με μαζική παρουσία, τύμπανα και σημαίες είχαν επιχειρήσει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, τη σεζόν που ο σύλλογος βγήκε 2ος στη Γ' Εθνική.

Ομως, οι λανθασμένοι χειρισμοί με την εγγυητική και η απώλεια της ανόδου στη Β' Εθνική τους απομάκρυνε εκ νέου και ο χρόνος σταμάτησε ξανά. Μάλιστα τότε, είχαν βγάλει και ανακοίνωση, στην οποία έκαναν λόγο για «προδοσία» Εξού και η αποχή.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, έχει παρατηρηθεί μια κινητικότητα στους νεαρούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι έχουν τυπώσει μπλουζάκια «crazy water» και γενικότερα προσπαθούν να κρατήσουν τη φλόγα ζωντανή.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 10 το βράδυ οι φίλοι του ΑΟΧ έχουν δώσει σημείο συνάντησης στην προβλήτα, δίπλα στην πλαζ «Αστέρια», προκειμένου να χαράξουν την νέα πορεία στήριξης στην ομάδα, αλλά και να φωνάξουν συνθήματα για την ομάδα της Χαλκίδας.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν "όσο δύσκολα και να είναι η ομάδα, που ελπίζουμε όλοι να βρει το δρόμο της τη νέα χρονιά, εμείς ως οπαδοί μέσα από το τοπικό, ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουν το παρών. Σε όποιον δεν έχει σταματήσει να κυλάει το κυανόμαυρο αίμα, ξέρει που θα μας βρει".

Μάλιστα οι φίλοι του ΑΟΧ στέλνουν και το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα: "Σε ανύπαρκτες διοικήσεις και ρουφιάνους που προσπάθησαν να μας διαλύσουν, τους χτυπάμε το καμπανάκι την Παρασκευή. Καλή νέα αρχή. Ζήτω η Χαλκίδα, ζήτω τα Τρελά Νερά".

Κι όπως είπε κάποτε και ο Νίκος Πορτοκάλογλου «τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα».

Επιστροφή