Συνεχίζει μακριά από την Εύβοια ο Γιώργος Κωνσταντάγκας - Υπέγραψε στη Νίκη Ευκαρπίας

Συνεχίζει μακριά από την Εύβοια ο Γιώργος Κωνσταντάγκας - Υπέγραψε στη Νίκη Ευκαρπίας
5 Ιουνίου 2020, 09:33
A+ A-
Ο Ψαχνιώτης στράικερ προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης (που έλεγε και ο Πασχάλης Τερζής στο γνωστό τραγούδι του) ...τείνει να γίνει ο Ψαχνιώτης στράικερ Γιώργος Κωνσταντάγκας, ο οποίος θα παραμείνει στο βορρά, αφού την Τρίτη 4/6 υπέγραψε συνεργασία με τη νέα του ομάδα, τη Νίκη Ευκαρπίας.

Η Νίκη αγωνιζόταν φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΣ Μακεδονίας) και ανέβηκε στην Α' Κατηγορία (σ.σ. η δεύτερη τη τάξει, καθώς υπάρχει και Α1 που είναι η μεγάλη κατηγορία) ως πρώτη από τον όμιλό της, μετά τη διακοπή που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Η Νίκη έτσι κι αλλιώς αναδείχθηκε πανάξια πρωταθλήτρια, καθώς ήταν αήττητη (15 νίκες-3 ισοπαλίες-0 ήττες και 62-8 τα γκολ) κι έκοψε πρώτη το νήμα με διαφορά 8 βαθμών από την Ποδοσφαιρική Ακαδημία "Γιώργος Κούδας".

Ουσιαστικά επέστρεψε στην Α' κατηγορία της Θεσσαλονίκης και αμέσως ...έβαλε στο μάτι τον Ευβοέα επιθετικό, ο οποίος στο βορρά σκοράρει κατά βούληση.

Ο Κωνσταντάγκας (και) φέτος ήταν ο πρώτος σκόρερ, αυτή τη φορά στον Εθνικό Σοχού, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία της Θεσσαλονίκης κι ανέβηκε στη Γ' Εθνική.

Ο Κωνσταντάγκας σε συνέντευξή του πρόσφατα στην Ευβοϊκή Γνώμη είχε δηλώσει ότι δεν αποκλείεται σύντομα να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Μάλιστα, μέχρι πριν λίγες μέρες το σκεφτόταν πολύ σοβαρά.

Τελικά, η Νίκη Ευκαρπίας με γρήγορες κινήσεις τον πλησίασε και τον έκανε δικό της.

Και όχι μόνο αυτό... Ο Κωνσταντάγκας παρουσιάστηκε κι επίσημα από τη νέα του ομάδα (φωτό), που μάλλον δεν έχει καιρό για χρονοτριβές. 

Ετσι, ο Κωνσταντάγκας για έκτη σερί σεζόν μένει μακριά από την Εύβοια...και όσες ομάδες του νομού σκόπευαν να τον πλησιάσουν, θα πρέπει ...να το ξανασκεφτούν το επόμενο καλοκαίρι.

Επιστροφή