Κοινωνία

Η Γνώμη κυκλοφόρησε και σας περιμένει στα περίπτερα

Η Γνώμη κυκλοφόρησε και σας περιμένει στα περίπτερα
25 Φεβρουαρίου 2011, 13:40
Ο στόλος του Θέμου, το κρυμμένο πιστόλι, το αποκριάτικο ρετρό αφιέρωμα και όλες οι ειδήσεις της εβδομάδας στην Γνώμη που κυκλοφορεί ...

Καυτά θέματα και αυτή την εβδομάδα στη "Γνώμη". Διαβάστε:

Ρεπορταζ από την πιο μαζική και δυναμική απεργία των τελευταίων ετών. Ηταν όλοι εκεί και δεν άνοιξε ρουθούνι.

Συνέντευξη με τη δικηγορίνα - μοντελάκι Κλαίρη Μπαζίγου. Για ποιον θα έκανε τατουάζ και τι μας είπε για τη δικηγορία, το στυλ της, τα αισθηματικά της και πολλά άλλα...

Αδιαφάνεια και "πάρτι κολλητών" στις άδειες των φωτοβολταϊκών καταγγέλει ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος. Ποιοι έμειναν έξω από το "πάρτι" και ποιοι προτιμήθηκαν.

Ο στόλος του Θέμου στη Χαλκίδα! Διαβάστε πού έχει ελλιμενίσει τα σκάφη του ο γνωστός παρουσιαστής Θέμος Αναστασιάδης και δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες.

Εκλεψαν τις μηχανές και άφησαν τα σκάφη! Διαβάστε πώς έδρασε η θρασύτατη σπείρα, που έχει γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες σκαφών.

Βαγγέλης Αναγνωστάκης, Γιώργος Βελισσαράκος, Γιούλη Παπαδά, Ζωή Λιβανίου, Γιάννα Παπασκουλη, Θανάσης Ζεμπίλης και πολλοί άλλοι επώνυμοι σε ένα ρετρό αφιέρωμα στα μασκέ πάρτυ του παρελθόντος που θα συζητηθεί πολύ.

Τρελαμένοι και αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Εξω Παναγίτσας θέλουν να κάνουν "ντου" στο Δημαρχείο. Διαβάστε πώς και γιατί αναλυτικά στη "Γνώμη". 

Γκαζιές οξυγόνου στην πίστα Motorcross. Η δεντροφύτευση έγινε και εμείς ήμασταν εκεί και σας έχουμε λεπτομέρεις, φωτογραφίες και παρελειπόμενα.

Θρασύτατος κλέφτης στην Αγία Ελεούσα γρονθοκόπησε οικοδόμο και τράβηξε μαχαίρι. Ολες οι λεπτομέρειες για το περιστατικό και ποιο είναι το άτυχο θύμα.

Ο νέος Δήμος Χαλκίδας ετοιμάζεται για 48 προσλήψεις. Διαβάστε ποιες θέσεις θα προκηρυχθούν και με ποιες διαδικασίες.

Υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στην εκδήλωση του Ευριπείου Γυμναστικού Συλλόγου. Ποια αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμου ήταν εκεί και πώς εξελίχθηκε η βραδυά.

Χαμός για το νέο κτήριο του Δήμου Χαλκιδέων: Πού μετακομίζουν τελικά οι υπηρεσίες του Δήμου, πώς έγινε η επιλογή του κτηρίου και ποιοι φωνάζουν για στημένες διαδικασίες.

Η απόφαση της υπερπεριφερειάρχη Πόπης Γερακούδη που απειλεί το θαλάσσιο οικοσύστημα του Ευβοϊκού. Το περιεχόμενο της απόφασης και οι αντιδράσεις των τοπικών φορέων.

Στο ασανσέρ ποιας πολυκατοικίας, που διαμένουν γνωστοί Χαλκιδέοι, βρέθηκε κρυμμένο πιστόλι; Περίεργη υπόθεση ...

Και βέβαια ρεπορτάζ από τον αγώνα που κυριάρχησε στις συζητήσεις αυτής της εβδομάδας. Ποιοι γνωστοί γαύροι παρακολούθησαν το ματς των αιώνιων αντιπάλων και τι δηλώνουν για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Και όπως πάντα, όλα τα Νέα των Σπόρ, τα Κοσμικά μας, ειδήσεις και Νέα της Αγοράς, Μικρές Αγγελίας, Αντζέντα Εκδηλώσεων, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα με την υπογραφή της Ευβοϊκής Γνώμης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ