ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Φίλη της Ιωάννας μιλάει για την επικοινωνία που είχαν μετά το περιστατικό (VIDEO)

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: Φίλη της Ιωάννας μιλάει για την επικοινωνία που είχαν μετά το περιστατικό (VIDEO)
29 Ιουνίου 2020, 12:41
A+ A-
Η Ιωάννα με τη Χριστιάνα Πίτη είχαν γνωριστεί στο τηλεπαιχνίδι «Deal».

Μια φίλη της 34χρονης Ιωάννας, που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλη, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την επικοινωνία που είχε με το άτυχο κορίτσι μετά το περιστατικό. Ακόμη μίλησε για το πως γνωρίστηκε με την Ιωάννα. 

Η Χριστιάνα εξήγησε πώς πρωτογνώρισε την Ιωάννα στο τηλεπαιχνίδι «Deal» του Alpha.

Τον τελευταίο χρόνο, όταν και η ίδια κατέβηκε στην Αθήνα άρχισαν να κάνουν παρέα. Επίσης, ανέφερε ότι η Ιωάννα είναι μια κοπέλα μορφωμένη, πάρα πολύ έξυπνη, η οποία έκανε δύο δουλειές. Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, εργαζόταν σύμφωνα με τη φίλη της, τις καθημερινές σε ασφαλιστική εταιρεία και τα σαββατοκύριακα σε κρεοπωλείο μιας θείας της.

Η Χριστιάνα επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν την 34χρονη να χωρίζει από μια σοβαρή σχέση πριν από λίγο διάστημα. Όπως σημειώνει «το γνώριζα αυτό».

Η Χριστιάννα ήταν από τα άτομα που κατέθεσαν στην αστυνομία, αφότου πληροφορήθηκαν την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας: «Το έμαθα από την αστυνομία, δεν είχα ιδέα τι συνέβη. Έπαθα σοκ, πήγα σαν υπεύθυνη πολίτης να καταθέσω στην αστυνομία», λέει στην εκπομπή.

Η Χριστιάννα αποκαλύπτει πως ήταν από τους λίγους ανθρώπους που κατάφεραν να δουν την Ιωάννα μετά την επίθεση με βιτριόλι στο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται: «Δεν είναι πολύ εύκολο να την δούμε, την είδα μια φορά για πάρα πολύ λίγο. Έχω επιχειρήσει να την δω ξανά και δεν μου επετράπη» σχολιάζει.

Το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι μπορεί να μιλήσει, ωστόσο της συστήνεται ξεκούραση από τους γιατρούς: «Μπόρεσε λίγο να μιλήσει, απλώς δεν θέλαμε να την κουράσουμε. Λόγω της κατάστασης δεν γίνεται να μιλά για πολύ ώρα» είπε.

Όπως εξήγησε η Χριστιάννα ωστόσο, η Ιωάννα δεν έχει το κινητό της, ούτε τηλεόραση στο δωμάτιο. «Φυσικά και όχι, δεν είμαι εκεί, αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν το τελευταίο που θα έπρεπε να γίνει, διότι θα είχε καταρρακωθεί, θα είχε στενοχωρηθεί».

Δείτε το βίντεο:  

Επιστροφή