Κους-κους & σχόλια

ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Χαστούκισε γυναίκα μπροστά στον κόσμο

ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Χαστούκισε γυναίκα μπροστά στον κόσμο
5 Ιουλίου 2020, 17:18
Το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενα δυσάρεστο συμβάν συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής (5/7) στην παραλία Χαλκίδας, στο σημείο που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, μπροστά στην καφετέρια που βρίσκεται δίπλα από τα αγάλματα.

Ενας άνδρας περίπου 35 ετών συνομιλούσε με μια κοπέλα και ξαφνικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων της καφετέριας, χαστούκισε με μεγάλη δύναμη τη νεαρή γυναίκα και ...το έβαλε στα πόδια.

Η αλήθεια είναι ότι η καφετέρια δεν είχε πολύ κόσμο, καθώς το περιστατικό έγινε στις 2.30 το μεσημέρι που η κίνηση στην παραλία "κόβει", αφού ο περισσότεροι πηγαίνουν για μπάνιο ή για φαγητό.

Η άτυχη κοπέλα που δέχτηκε το χαστούκι, δεν αντέδρασε καθόλου και απλώς κάθισε στο παγκάκι.

Ο "ψευτόμαγκας" μετά το χαστούκι, πέρασε -τρέχοντας- το δρόμο και πήγε πίσω από το περίπτερο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι (στην πλατεία του Αγ. Νικολάου).

Μετά από λίγο, από το παγκάκι αποχώρησε και η νεαρή κοπέλα, χωρίς, όμως, να την αντιληφθεί ο νταής.

Ο άντρας, μάλιστα, επέστρεψε στο σημείο για να ρωτήσει τους πελάτες της καφετέριας: "Είδατε μια κοπέλα με άσπρο μπλουζάκι που καθόταν στο παγκάκι;" 

Στη συνέχεια αποχώρησε κι αυτός, προφανώς ψάχνοντας την κοπέλα.

Σ' αυτό το σημείο ο νταής χτύπησε τη νεαρή κοπέλα στο πρόσωπο με δυνατό χαστούκι. Κι αφού έτρεξε, ξαναγύρισε για να την ψάξει.