Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Άνετη νίκη του Βασίλη Καρλατήρα, συνεχίζει στην προεδρία

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ: Άνετη νίκη του Βασίλη Καρλατήρα, συνεχίζει στην προεδρία
3 Αυγούστου 2020, 23:00
Μεγάλος χαμένος ο Γιώργος Τόλιας που έδωσε ιπποτικά το χέρι στον νικητή.

Ο Βασίλης Καρλατήρας συνεχίζει στην προεδρία του ΑΟ Χαλκίς, καθώς στην σημερινή εκλογική γενική συνέλευση της κυανόμαυρης ομάδας επικράτησε με άνεση του Γιώργου Τόλια, που έβαλε υποψηφιότητα για ν' αναλάβει τα ηνία.

Με σκορ 36-16 ο Βασίλης Καρλατήρας έλαβε καθολική ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του συλλόγου και ο συνδυασμός του θα είναι η νέα διοίκηση του ΑΟΧ.

Τα μέλη του ιστορικού σωματείου μετέτρεψαν σε ...περίπατο τις εκλογές για την προσωρινή διοίκηση, που ορίστηκε πριν μερικούς μήνες από το Πρωτοδικείο. 

Μία διοίκηση που βγήκε ενισχυμένη από την κάλπη, καθώς πλέον δεν υπάρχουν μόνο 6 μέλη, όπως είχε ορίσει το δικαστήριο, αλλά 9μελές συμβούλιο, το οποίο τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Μετά το τέλος της καταμέτρησης των ψήφων, ο Γιώργος Τόλιας έδωσε ιπποτικά το χέρι στον Βασίλη Καρλατήρα.

Ο Τόλιας, ο οποίος υπέστη δεύτερη σερί ήττα, καθώς πέρσι είχε χάσει τις εκλογές από τον Φοίβο Μορίδη, πάλι με μεγάλη διαφορά.

Να σημειώσουμε ότι στις εκλογές υπήρχαν δύο συνδυασμοί, αλλά το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο και τα μέλη είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν από έναν έως εννέα υποψήφιους.

Ο Βασίλης Καρλατήρας σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση έλαβε 36 ψήφους και βγήκε πρώτος κι ακολούθησαν οι: Νίκος Πέτρου, Γιάννης Λιάσκος, Παναγιώτης Πικραμένος, Σταύρος Θάνος, Γιάννης Κοτρογιάννης, Παναγιώτης Παλαιολόγος, Γιώργος Γριβάκης, Νίκος Αργυρός, Ζήσης Λεοντής, Παναγιώτης Γεωργίου.

Στον συνδυασμό του Τόλια που πήρε 16 ψήφους και η κάλπη ...έδειξε χαμηλό βαρομετρικό, υπήρχαν ακόμη οι Γιώργος Γαλγαδάς, Γιάννης Γιαμπουράς, Δημήτρης Δούκας, Μιχάλης Λαθουράς, Σταμάτης Συκοβάρης, Παναγιώτης Τσάκαλος, Δημήτρης Χαρατσάρης.

Η διοίκηση Καρλατήρα ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Αρτακιανού Ηλία Λούκα στην ομάδα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:22]

Θα αρχίσει την επόμενη βδομάδα ...περισσότερα

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:09]

Αυτή τη φορά οι Λύκοι δάγκωσαν στο 90' ...περισσότερα