Αθλητικά

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Ολοι οι ψηφοφόροι ήταν μασκοφόροι - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Ολοι οι ψηφοφόροι ήταν μασκοφόροι - Πλούσιο φωτορεπορτάζ
5 Αυγούστου 2020, 18:34
Τα μέλη του ιστορικού συλλόγου τήρησαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ξεχωριστή και σημαντική ήταν η συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς το βράδυ της Δευτέρας. Οχι μόνο γιατί ο ΑΟΧ μπήκε στις ράγες για να κάνει μια νέα αρχή κι ένα νέο ταξίδι προς ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και γιατί ...όλοι οι ψηφοφόροι ήταν μασκοφόροι.

Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, περισσότεροι από 50 άνθρωποι φόρεσαν τις μάσκες τους και παρακολούθησαν τη συνέλευση, ενώ με την ολοκλήρωσή της, οδηγήθηκαν στην κάλπη για να εκλέξουν τη νέα διοίκηση.

Αρκετά αυστηρός ήταν ο πρόεδρος της συνέλευσης Τόλης Τσολακίδης, ο οποίος στο ξεκίνημα είπε χαρακτηριστικά και σε έντονο ύφος: "Εγώ με την υγεία μου και με την υγεία της οικογένειάς μου δεν παίζω. Οποιος δεν θέλει να φορέσει μάσκα να βγει έξω από την αίθουσα".

Κανείς δεν έφερε αντίρρηση, άπαντες φόρεσαν τις μάσκες τους και η συνέλευση κύλησε ομαλά, με τον Βασίλη Καρλατήρα να επικρατεί κατά κράτος του Γιώργου Τόλια.

Το egnomi.gr ήταν εκεί και παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

Ο Γιάννης Παύλου ...κοιτάζει με περισυλλογή το μέλλον του ΑΟΧ, την ώρα που ο πρόεδρος πίνει δυο γουλιές να ξεδιψάσει, επειδή έβγαλε και λόγο πριν χαρεί για τη νίκη του.

Δεξιά ο Κώστας Μπασινάς, πατέρας του παίκτη της ομάδας Θεόφιλου Μπασινά, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον κυανόμαυρο σύλλογο.

Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι παλαίμαχοι του ΑΟΧ από τη συνέλευση, αλλά ο Νταβόρ Γιακόβλεβτις (δεξιά με τον Γιάννη Παύλου) ήταν εκεί...Λέγεται μάλιστα, ότι δεν αποκλείεται ο Νταβόρ να αναλάμβανε χρέη γεν. αρχηγού στην ομάδα αν ψηφιζόταν για πρόεδρος ο Γιώργος Τόλιας.

Με φακέλους, χαρτιά, κλειδιά και μάσκα κυκλοφορούσε στη συνέλευση ο πρόεδρος Βασίλης Καρλατήρας.

Ο Νίκος Πέτρου (αριστερά) βγήκε δεύτερος σε ψήφους (30), πίσω από τον Βασίλη Καρλατήρα που πήρε 36 ψήφους. Εδώ, ο Πέτρου τα λέει με τον Αντώνη Πατρίκα. Πίσω αριστερά με τη λευκή μπλούζα διακρίνεται ο Μιχάλης Λαθουράς.

Ο πρόεδρος της Γ.Σ. Μπάμπης Τσολακίδης (με τη μαύρη μάσκα) ήταν πολύ αυστηρός και κράτησε μία δύσκολη συνέλευση σε πολύ καλό επίπεδο. Δίπλα του με τη λευκή μάσκα ο δικηγόρος Αλέκος Καραμάνος.

Και ο πρόεδρος της Σκεπαστής Γιάννης Βάγιας (αριστερά) είναι μέλος του ΑΟΧ και ψήφισε στην κάλπη. Ας ελπίσουμε ότι ...ΑΟΧ και Σκεπαστή δεν θα "κατηγορηθούν" για ...πολυϊδιοκτησία, ώστε να χρειαστεί να προσφύγουν στο CAS.

Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Γιώργος Αρτίτσογλου από τη συνέλευση του ΑΟΧ. Πίσω του ο ¶ρης Γρύλος.

Μασκοφόροι στη σειρά για να ψηφίσουν το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς.

Παιδιά ένας-ένας, όλοι θα ψηφίσετε!

Ο προπονητής του ΑΟΧ Παναγιώτης Τοκπασίδης μπορεί, πλέον, με ηρεμία να προετοιμάσει την ομάδα του για τη νέα δύσκολη σεζόν.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι μακριά από τον ΑΟΧ ο Νίκος Παππάς (αριστερά), αλλά ούτε και ο Αρτακιανός Δημήτρης Ιωσήφ.

Φίλοι του ΑΟΧ περιμένουν τη σειρά τους για να ψηφίσουν... Διακρίνονται οι Κυριάκος Βάχλας, Πέτρος Αντωνίου και Παναγιώτης Γεωργίου.

Ετοιμάζεται να ψηφίσει ο Γιώργος Τόλιας και ο Βασίλης Καρλατήρας μπορεί να του λέει ..."πρόσεξε μην κάνεις λάθος και ψηφίσεις εμένα".

Eδώ και δεκαετίες ο Κώστας Ιωάννου δίνει το "παρών" στις συνελεύσεις του ΑΟΧ.

Ο Νίκος Αργυρός είναι από τους πιο παλιούς φίλους του ΑΟΧ και πλέον, αποτελεί και μέλος της νέας διοίκησης της αγαπημένης του ομάδας, λαμβάνοντας 17 ψήφους, έναν περισσότερο από τον επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης, τον Τόλια, που πήρε 16.

Για τον ΑΟΧ έγιναν ...αντίπαλοι, αλλά μόνο για τις εκλογές, οι Δημήτρης Δούκας (στο κέντρο) και Γιώργος Γαλγαδάς (αριστερά), που ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Τόλια. Ο Γαλγαδάς ψηφίστηκε από 11 άτομα και ο Δούκας από 13. Δεξιά ο Γιώργος Γριβάκης του συνδυασμού του Καρλατήρα, ο οποίος πήρε 23 ψήφους και εξελέγη μέλος της διοίκησης του ΑΟΧ.

Γιώργος Τόλιας και Βασίλης Καρλατήρας τα λένε λίγο πριν την καταμέτρηση των ψήφων.

Ο Τόλιας μπορεί να μην ...υποκλίθηκε στον Καρλατήρα, αλλά στο τέλος παραδέχτηκε την εκλογική νίκη του αντιπάλου του, με τους δύο άνδρες να κάνουν χειραψία.

"Καρλατήρας και ξερό ψωμί" από ψηφοφόρο, ο οποίος έριξε μόνο έναν σταυρό ...στον πρόεδρο της ομάδας. Οι ψηφοφόροι είχαν δικαίωμα να βάλουν 1-9 σταυρούς, αλλά ο συγκεκριμένος ψηφοφόρος αποδείχθηκε "σκληρός Καρλατηρικός!".

Χαμόγελα από τους Σταύρο Θάνο, Γιώργο Μύταλα και Γιώργο Πάττα. Ο Θάνος είναι ένα από τα 9 μέλη της νέας διοίκησης, παίρνοντας 26 ψήφους.