Φεύγετε για διακοπές; Έτσι θα φτιάξετε τη βαλίτσα σας εύκολα και γρήγορα!

Φεύγετε για διακοπές; Έτσι θα φτιάξετε τη βαλίτσα σας εύκολα και γρήγορα!
8 Αυγούστου 2020, 09:41
A+ A-
Διαβάστε κάποια χρήσιμα tips

Επιτέλους, Αύγουστος! Για τους περισσότερους, είναι ο μήνας των διακοπών και της ανεμελιάς. Μήπως, σε αγχώνει όμως, το θέμα "φτιάχνω βαλίτσα". Λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι γιατί παρακάτω σου έχουμε απλά μυστικά και χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ετοιμάσετε τη βαλίτσα των διακοπών, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία! Δείτε τα tips!

Λίστα, please!!

Φτιάξτε λίστα με τα πράγματα που πρέπει να πάρετε μαζί, μαγιό, φορτιστές, οδοντόβουρτσα κ.α.  Προτού λοιπόν, ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τα πράγματά σας, φτιάξτε μια λίστα με τα απαραίτητα. Ξεκινήστε σημειώνοντας τα πιο σημαντικά, αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας όταν φτάσετε στον καλοκαιρινό προορισμό σας.

Λεκέδες; No way! 

Πόσο εκνευριστικό να ανοίγεις τη βαλίτσα, αφού έχεις φτάσει στο νησί, να ξεδιπλώνεις το αγαπημένο σου καλοκαιρινό T-shirt και να εντοπίζεις λεκέ… Θυμηθείτε να γυρίζετε τα ρούχα από την ανάποδη πλευρά πριν τα βάλετε στη βαλίτσα. Ειδικά όσον αφορά στα ανοιχτόχρωμα ρούχα αυτό το tip μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Ώρα για.. δίπλωμα!

Για να μη τσαλακωθούν τα ρούχα μέσα στη βαλίτσα, αλλά και για να κερδίσετε χώρο, κάντε τα ρολό αντί να τα διπλώσετε. Το «rolling» σύμφωνα με έμπειρους ταξιδιώτες είναι η καλύτερη μέθοδος για να κερδίσεις χώρο στις αποσκευές. Τυλίγοντας λοιπόν, τα ρούχα σε ρολό είναι πιο εύκολο να στριμώξετε περισσότερα μαζί.

Γεμίζουμε τα κενά!

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τον κενό χώρο που συνήθως απομένει στις γωνίες και στα πλάγια της βαλίτσας χώνοντας εκεί εσώρουχα, κάλτσες και οτιδήποτε άλλο δεν πιάνει πολύ χώρο. 

Μόνο έτσι θα οργανώσετε τα gadgets

Αντί να πετάτε μέσα στη βαλίτσα ή στην προσωπική σας τσάντα φορτιστές, καλώδια και λοιπά αντικείμενα που μας κάνουν δύσκολη τη ζωή μας όταν προσπαθούμε να τα ξεθάψουμε, βάλτε τα μέσα σε πλαστικές σακουλίτσες με ziplock. Έτσι θα έχετε τακτοποιημένα και φορτιστές κινητών, φορτιστή της κάμερας, αντάπτορες, ακουστικά κ.λπ.

Πολύ χρήσιμο για τα καλλυντικά σας

Για να μην τριφτεί η πούδρα ή οι σκιές των ματιών κατά τη μεταφορά της βαλίτσας, τοποθετήστε βαμβάκι ανάμεσα στην πούδρα και στο καπάκι. Πολύ καλό!

Προσοχή στα σαμπουάν και όχι μόνο

Έχετε φτάσει στο ξενοδοχείο σας μετά το ταξίδι, ανοίγετε τη βαλίτσα για να πάρετε το μαγιό και το πρώτο ρούχο που πιάνετε αφήνει στα χέρια σας ένα υγρό που ωστόσο μοσχοβολάει! Συνειδητοποιείτε πώς μοσχοβολάει το αγαπημένο σας σαμπουάν. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ζήσει αυτό το σενάριο! Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, βάλτε μια ζελατίνη γύρω από το καπάκι και τυλίξτε την με ταινία σελοτέιπ.

Have fun!


 

Επιστροφή