ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: Ξεκίνησε να φτιάχνει το μεταγραφικό καλούπι με την απόκτηση Κουρούπη

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ: Ξεκίνησε να φτιάχνει το μεταγραφικό καλούπι με την απόκτηση Κουρούπη
28 Αυγούστου 2020, 11:25
A+ A-
Απέκτησε και τον γκολκίπερ Παναγιώτη Παμφίλη. Δείτε το ιστορικό του Κουρούπη ...που προκαλεί ζάλη!

Νέο και δυναμικό ξεκίνημα επιχειρεί ο ιστορικός Παντριαδικός, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ τη σεζόν που πέρασε, όμως η κατηφόρα δεν συνεχίστηκε για πολύ... Άλλαξε διοίκηση και προσπαθεί να ανακάμψει, κάνοντας, μάλιστα, αισθητή την παρουσία του στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΕ, στο οποίο θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν. Οσον αφορά το Κύπελλο ο Παντραδικός στην πρώτη φάση θα υποδεχτεί στην έδρα του, τον ΑΟΧ, σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

Η ομάδα της Τριάδας άρχισε να φτιάχνει το μεταγραφικό καλούπι και απέκτησε δύο έμπειρους παίκτες, που αγωνίζονται στις θέσεις του στόπερ και του τερματοφύλακα, αντίστοιχα.

Ο κεντρικός αμυντικός είναι ο Χριστόφορος Κουρούπης (σ.σ. φωτο πάνω με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λεοντή), ο οποίος μολονότι οδεύει προς το 45ο έτος της ηλικίας του συνεχίζει να αγωνίζεται με αυταπάρνηση στα γήπεδα της Εύβοιας.

Ο Κουρούπης είναι γεννημένος στις 7-12-1975 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Παντριαδικού. 

Το ποδοσφαιρικό του παρελθόν είναι κάτι περισσότερο από πλούσιο και πραγματικά προκαλεί ζάλη. Εχει πάνω από 600 ματς ...στα πόδια του, έχοντας αγωνιστεί και επαγγελματικά (38 συμμετοχές) με την ΠΑΕ Λήλας. Την πρώτη περίοδο (2004-2005 στη Γ' Εθνική) ο προπονητής Γιώργος Λάμπρου τον είχε εμπιστευτεί σε όλα τα ματς που μπορούσε να αγωνιστεί (έλειψε μόνο όταν συμπλήρωνε κάρτες) και έπαιζε από το 1ο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Μόνο μια φορά είχε αντικατασταθεί (σε ματς με τον Εθνικό) στο 86' από τον Τριαδίτη Γιάννη Σαρρή.

Εχει αναδειχθεί πρωταθλητής Εύβοιας με τον Απόλλωνα Ερέτριας και την ΑΕ Χαλκίδας, αλλά και με τον Ηρακλή Ψαχνών το 2010. στη Δ' Εθνική , όπου έχει συνολικά 136 συμμετοχές, παίζοντας και με τις φανέλες της Ερέτριας, του ΑΟ Χαλκίς και του Λήλα. Με την ομάδα του Βασιλικού κέρδισε την άνοδο στην επαγγελματική Γ' Εθνική το 2004.

Στην Α' ΕΠΣΕ έχει συμπληρώσει 306 συμμετοχές με Απόλλωνα Ερέτριας, Κριεζά, Ηρακλή Ψαχνών, Δροσιά, ΑΕΧ, Ολυμπιακό, Λήλα, Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου, Παντριαδικό, Κόσκινα και Καστέλλα.

Τα τελευταία χρόνια έδωσε το "παρών" στη Β' κατηγορία Εύβοιας με Κοντοδεσπότι, Ληλάντιο, Αρη Αγ. Ιωάννη, ενώ παλιότερα είχε παίξει στην κατηγορία και  με την Αυλίδα. Εκτός νομού έχει αγωνιστεί με τον ΑΟ Αλεξανδρούπολης και τη Δάφνη Ερυθρών (πρωταθλητής Βοιωτίας).

Παμφίλης κάτω από τα δοκάρια

Στην απόκτηση και του πολύπειρου τερματοφύλακα Παναγιώτη Παμφίλη προχώρησε ο Παντριαδικός (στη φωτό πάνω με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Σέγκο).

Από τον ΑΠΚΟ Δροσιάς ξεκίνησε ο Παμφίλης κι έπαιξε ακόμη σε Ενωση Διρφύων, Αστέρα Δροσιάς, Δόξα Προκοπίου, Καλοχώρι/Παντείχι,  Λουκίσια, Ερμήλιο. Την τελευταία σεζόν ανήκε στον Απόλλωνα Παραλίας.

Ακόμη επέστρεψε ο Θανάσης Χρόνης, ο οποίος όταν σταμάτησε πέρυσι ο Παντριαδικός, είχε μεταγραφεί στο Λήλα.

Ο γενικός αρχηγός Γιώργος Σέγκος (αριστερά) και ο προπονητής Σταμάτης Μπαλάνος επιθυμούν να ξαναβάλουν το τρένο του Παντριαδικού στις ράγες της επιτυχίας.

Επιστροφή