ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΚΑΘΕΝΟΙ 1-3: Τον έβγαλε ...νοκ άουτ στην έδρα του για δεύτερη φορά

ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΚΑΘΕΝΟΙ 1-3: Τον έβγαλε ...νοκ άουτ στην έδρα του για δεύτερη φορά
6 Σεπτεμβρίου 2020, 22:11
A+ A-
Δυο γκολ για τους νικητές από πρώην παίκτη των ηττημένων.

Τα δεδομένα πριν το ματς ήταν ξεκάθαρα... Ο Πισσώνας ήθελε τη νίκη, αφενός για να προκριθεί στην β' φάση του Κυπέλλου, αφετέρου για να πάρει τη ρεβάνς από την ΑΕ Καθενών, για την περσινή απώλεια του τίτλου στον κεντρικό όμιλο της Γ' ΕΠΣΕ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, που την επερχόμενη σεζόν θα αγωνιστούν στη Β' ΕΠΣΕ, ήθελαν τη νίκη για να ...εδραιώσουν την κυριαρχία τους απέναντι στον Πισσώνα.

Τελικά, τον έβγαλαν νοκ άουτ για δεύτερη φορά και μάλιστα, πάλι εκτός έδρας, αφού και στο πρωτάθλημα πριν λίγους μήνες είχαν επικρατήσει μέσα στον Πισσώνα, ...στρώνοντας το έδαφος για την πρωτιά.

Στο 23' ο Αλέξανδρος Καρράς έκανε το 0-1 για την Α.Ε.Κ. και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το δεύτερο γκολ, με τον Κούκουρα συγκεκριμένα να γράφει το 0-2. 

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Πισσώνας ξαναμπήκε στο ματς.

Στο 43' η "Φουρτούνα" κέρδισε πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του Σπύρου Σταθαρά, ο Πισσώνας μείωσε σε 1-2.

Το β' ημίχρονο ήταν ανοιχτό, αλλά αυτή που δικαιώθηκε ήταν η Α.Ε.Κ.

Στο 67' ο Καρράς (και πάλι) έκλεψε την μπάλα από τον πορτιέρο των γηπεδούχων και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-3 μέσα σε αποθέωση. Ο σκόρερ την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Πισσώνα.

Στο υπόλοιπο του ματς ο Πισσώνας δεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να το γυρίσει και είπε νωρίς "αντίο" στη διοργάνωση.

Διαιτησία: Φώτης, Κελεπούρης-Κοντογιαννίδης.

ΠΙΣΣΩΝΑΣ: Κρητικός (46' Γιαμάς), Βαγγ. Τρίκκας, Ιω. Καρατζής (73' Κ. Καρκαλής), Θαν. Ηλίας (46' Βογιατζής), Γ. Καρράς, Ιω. Χρυσός, Ιω. Πύλου, Παναγ. Τρίκκας, Ντρέγκα (78' Μπεγιάζης), Σπ. Σταθαράς, Ιω. Σιαράπης (39' Ξουρίκης).

ΚΑΘΕΝΟΙ (Γ. Ζώγας): Θοδ. Κοροβέσης, Βασ. Τσώκος, Αντ. Καρκαλής, Τάσος Καρκαλής (90' Ν. Καρκαλής), Θαν. Τσώκος (75' Νικολακόπουλος), Δ. Σπανός (75' Καμαριώτης), Χρ. Κούκουρας, Δ. Παπακυριάκος, Σολογιάννης (90' Μπασινάς), Φεϊοζόλι (46' Λύρας), Αλ. Καρράς.

Επιστροφή