ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ 2020-2021 (Α' ΦΑΣΗ): Ηλίας και ...Ηλίας πρωταγωνιστές στις νίκες Δύστου και Ιστιαίας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ 2020-2021 (Α' ΦΑΣΗ): Ηλίας και ...Ηλίας πρωταγωνιστές στις νίκες Δύστου και Ιστιαίας
12 Σεπτεμβρίου 2020, 21:30
A+ A-
Απέκλεισαν τα Νέα Στύρα και την Ανατολή Αγδινών

Δυο ματς για την Α' φάση του Κυπέλλου Εύβοιας έγιναν σήμερα και δυο γνωστοί ...Ηλίες ήταν οι πρωταγωνιστές των ομάδων που νίκησαν.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΓΔΙΝΩΝ-ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-7

Επέστρεψε στα γήπεδα η Ανατολή Αγδινών, αλλά η Ενωση Ιστιαίας την ...υποδέχτηκε ...φορτώνοντάς την, με 7 γκολ στο γήπεδο Γουβών όπου έγινε ο αγώνας.

Ο Ηλίας Στεργίου επέστρεψε στην ομάδα της Ιστιαίας και φιλοδώρησε τους αντιπάλους του με 4 γκολ (τα δύο με εύστοχα πέναλτι). Ηταν μάλιστα, αυτός που άνοιξε (2') κι έκλεισε (78' με πέναλτι) το σκορ, κάνοντας το 0-1 και το 1-7. Τα άλλα δυο γκολ τα σημείωσε στο 51' με πέναλτι (0-3) και στο 54' (0-4)

Ο Θανάσης Ψύλλος πέτυχε το 0-2 στο 44' και το 1-5 έκανε στο 58' ο Ντέντης, ο οποίος έκανε μια καταπληκτική ενέργεια στη φάση που έγινε το 1-6 (68') και πάσαρε στον Κυριάκο Δημουλάκη που σκόραρε.

Για την Ανατολή μείωσε (προσωρινά) σε 1-4 (56') ο Μπαλαγιάννης που κάρφωσε την μπάλα στο παραθυράκι του Καρατσόλια με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, ενώ δοκάρι είχε ο Πετράκος μετά το 1-5.

Η Ιστιαία θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση στην έδρα της τη Δόξα Προκοπίου.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Δελχάς-Κοντογιαννίδης.

ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΓΔΙΝΩΝ: Σ. Νάτσιος (71' Θαν. Τσιπτσής), Ιω. Τριανταφύλλου, Ν. Ευσταθίου (64' Θαν. Πετράκος), Δ. Κερασιώτης, Δ. Τρίγκας (46' Κ. Μπαλαγιάννης), Ν. Σελίμης (56' Χρ. Μπαρμπούνης), Ιω. Νάτσιος, Δ. Βαλμάς, Δ. Νικολάου, Αρ, Γαβριήλ, Κ. Λίλης.

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Τσελίκας/Ζουπανιώτης): Καρατσόλιας (75' Χρ. Μουρίδης), Ντέντης, Χρ. Γιαντζής (79' Χρ. Κουρούπης), Καλιβάτσι, Παπασταμούλος, Γαβριήλ, Πετής (46' Ν. Χόνδρος), Αντ. Γοργομάτη, Θαν/ Ψύλλος (61' Αν. Σταθαράς), Ηλ. Στεργίου, Κυρ. Δημουλάκης (79' Αν. Καραγκούνης).

 

ΔΥΣΤΟΣ-ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ 1-0

Ο "Γαλάκος" της Νότιας Εύβοιας ήταν ο παίκτης που έδωσε την πρόκριση στο Δύστο. Ο Παναγιώτης Ηλίας και φέτος συνεχίζει να δίνει το "παρών" στα γήπεδα και να σκοράρει.

Στο 19' έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των Νέων Στύρων.

Στην επόμενη φάση ο Δύστος θα αντιμετωπίσει ...είτε εντός έδρας την Κάρυστο, είτε εκτός έδρας τον Αγιο Λουκά.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δανιηλίδης, Αν. Καμπούρης-Γεωργαράς.

ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ: Γούναρης, Μπόκαρης, Τσαρούμης (87′ Τριανταφύλλου), Μάλλιος (75′ Πιλάτης), Χ. Μαστροκώστας, Γ. Πηλιχός, Μοιρώτσος, Ηλίας, Σίμωσης (90′ Δήμου), Αρ. Πηλιχός, Κυρίτσης.

ΑΟ ΝΕΑ ΣΤΥΡΩΝ (Νίκος Περήφανος): Ευαγγελάτος, Δελής, Τοτός (82′ Κούλης), Μωυσιάδης (88′ Παλυβός), Καραγιάννης, Κάρο, Αντι Αλιάι, Γκριφισιας, Κάραλης (46′ Α. Αλιάι), Μανώλης (72′ Παπακωνσταντής), Τζώρτζης (72′ Σπανός).

Επιστροφή