ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Οι μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ έπεσαν θύματα συκοφαντίας

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Οι μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ έπεσαν θύματα συκοφαντίας
26 Σεπτεμβρίου 2020, 09:28
A+ A-
Τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι έγιναν βανδαλισμοί κατά την κατάληψη του σχολείου.

Ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα συκοφαντίας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, εξέδωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός μετέδωσε ότι έγιναν βανδαλισμοί στο σχολικό κτήριο, κατά την διάρκεια της κατάληψης από τους μαθητές, οι οποίοι ωστόσο διαψεύδουν κατηγορηματικά την σχετική είδηση.

Στην ανακοίνωσή τους οι μαθητές τονίζουν:  

"Η αλήθεια είναι ότι από χθες το βράδυ οι μαθητές, περιφρουρώντας την κατάληψη μας με ζωντανή παρουσία, συγκροτήσαμε επιτροπή καθαριότητας του σχολείου και δεν βανδαλίσαμε το οτιδήποτε.

Επίσης η αλήθεια είναι πώς εδώ και 2 μέρες, κάποιοι που στην αρχή μάς έλεγαν ψεκασμένους, μετά υποκινούμενους και τώρα βάνδαλους και μπαχαλάκηδες...μάλλον βγάζουν σπυριά όταν οι μαθητές διεκδικούν το σχολείο και τη μόρφωση που έχουν ανάγκη.

Σε όλους αυτούς, τους συστήνουμε αντί για fake news να δείξουν τα πραγματικά μας αιτήματα σε κανένα κανάλι... αλλά βέβαια και αυτοί εντολές εκτελούν!"

Η ανακοίνωση καταλήγει με την φράση:

«Καλούμε όλους τους συμμαθητές μας, να καταδικάσουν την πρακτική του ΣΚΑΪ και τα παπαγαλάκια τους, την προσπάθεια τρομοκρατίας σε εμάς που αγωνιζόμαστε, να προχωρήσουμε σε μαζικές συνελεύσεις στα σχολεία μας, και να συντονιστούμε για να γίνει ο αγώνας μας πιο δυνατός και πιο μαχητικός!»

 

Επιστροφή