Κους-κους & σχόλια

Αννίτα Ναθαναήλ: Με τον άντρα μου δεν σκίζουμε τα βρακιά μας κάθε μέρα (VIDEO)

Αννίτα Ναθαναήλ: Με τον άντρα μου δεν σκίζουμε τα βρακιά μας κάθε μέρα (VIDEO)
19 Νοεμβρίου 2020, 17:00
Είναι παντρεμένη με τον πρώην πολίστα του ΝΟ Χαλκίδας Κρις Χάμπερτ.

Σε τηλεοπτική εκπομπή φιλοξενήθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρώην πολίστα του ΝΟΧ Κρις Χάμπερτ την εποχή που η ομάδα της Χαλκίδας μεσουρανούσε σε Α1 και Ευρώπη.

Η Ναθαναήλ εξήγησε ότι κάνει μία ώρα κολύμπι και 1,5 ώρα περπάτημα στο βουνό καθημερινά στην καραντίνα, ενώ παραδέχτηκε ότι νιώθει πάρα πολύ καλά με τον εαυτό της και το σώμα της. «Είμαι 52… and counting» δήλωσε. «Μικροβελτιώσεις έχω κάνει γιατί πρέπει λίγο να συμβαδίζει το μέσα με το έξω. Απλά πράγματα, μεσοθεραπείες, κανένα μποτοξάκι. Δεν είμαι υπέρ των λίφτινγκ» ανέφερε.

Όσο για τον 20ετή γάμο της με τον Κρις Χάμπερτ, δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι η σχέση εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αλλάζει. Με φλερτάρουν στο Instagram αλλά τον Κρις δεν τον αφορούν αυτά. Όσες φορές του τα έχω πει, γελάει ή δεν τον ενδιαφέρει καν».

Και κατέληξε: «Μετά από 20 χρόνια γάμου το σeξ μπορεί να μην είναι όπως την πρώτη εβδομάδα. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια μετά από 20 χρόνια γάμου έχουν μια ωραία ρουτίνα που δεν είναι όμως όπως την πρώτη εβδομάδα. Δεν παριστάνουμε κάτι άλλο. Δεν είμαστε από αυτούς που βγαίνουν έξω και λένε ότι ...σκίζουμε βρακιά κάθε μέρα».

Δείτε το βίντεο:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ