ΧΑΛΚΙΔΑ: Νεαροί πίνουν μπύρες και τρώνε σουβλάκια σε αίθουσα και στην πιλοτή του 1ου Λυκείου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Νεαροί πίνουν μπύρες και τρώνε σουβλάκια σε αίθουσα και στην πιλοτή του 1ου Λυκείου
27 Νοεμβρίου 2020, 18:29
A+ A-
Έχουν γεμίσει τον χώρο ακαθαρσίες και συνεχίσουν ακάθεκτοι, παρά τη μήνυση που έγινε στην Αστυνομία.

Εν μέσω των περιορισμών, που έχουν επιβληθεί στο πλαίσιο του lockdown για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού και με τα μαγαζιά κλειστά, μία ομάδα νεαρών έχει βρει "καταφύγιο" για να διασκεδάζει σε μία αίθουσα, καθώς και στην πιλοτή του 1ου Λυκείου Χαλκίδας

Συγκεκριμένα οι νεαροί έχουν διαρρήξει την πόρτα σε μία αίθουσα στο ισόγειο του σχολείου, μπαίνουν μέσα όποτε γουστάρουν, τρώνε σουβλάκια και πίνουν μπύρες, όπως μαρτυρούν τα απομεινάρια που αφήνουν πίσω τους.

Τις σχετικές φωτογραφίες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η λυκειάρχης του σχολείου Μαρία Ματθαίου, η οποία αποκάλυψε ότι έχει κάνει μήνυση στην Αστυνομία για το θέμα, αλλά παρολ' αυτά  οι άγνωστοι νεαροί συνεχίζουν τη ...δράση τους.

Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες, που ο καιρός ήταν καλός και η θερμοκρασία ήταν υψηλή είχαν βγάλει καρέκλες από την αίθουσα στη πιλοτή του σχολικού κτηρίου και τα ...έπιναν εκεί.

Σα να μην φτάνει ότι παρατάνε τα σκουπίδια τους στο χώρο (μπουκάλια μπύρας, περιτυλίγματα από σουβλάκια, χαρτιά κλπ) έχουν γεμίσει τον χώρο με περιττώματα από τις σωματικές τους ανάγκες, δημιουργώντας αηδιαστικό σκηνικό.

Η διευθύντρια του Λυκείου κ. Ματθαίου αναφέρει ότι έχει ειδοποιήσει και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίες τρεις φορές επισκεύασαν την κλειδαριά της αίθουσας και ισάριθμες φορές κατάφεραν να την διαρρήξουν οι ...θαμώνες του χώρου.

Διαβάστε παρακάτω δύο από τα σχόλια της Μαρίας Ματθαίου και δείτε φωτογραφίες από την ...δράση των άγνωστων νεαρών:

"Θέλετε να τα πιείτε εν μέσω καραντίνας με τους φίλους σας χωρίς να κινδυνεύετε να πληρώσετε πρόστιμο ως ιδιοκτήτες; Ξαναπήγατε και δεν είχαν καθαρίσει τις προηγούμενες βρωμιές σας; Μικρό το πρόβλημα, ας συνυπάρξετε με τα κατρουλιά (εντάξει ,δεν είναι μόνο τα δικά σας) στην πιλοτή. Και να κάθεστε όρθιοι; Κρίμα."

"3η μέρα σήμερα: Οι δυστυχείς γόνοι δυσλειτουργικών οικογενειών τρώνε, πίνουν και γλεντάνε και λογαριασμό δε δίνουν. Γιατί άλλωστε;"

Επιστροφή