ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ: Ο Αντώνης Πριόνας κερδίζει το φίλο του Γιώργο Λάμπρου

29 Νοεμβρίου 2020, 10:20
A+ A-
Αναδρομή με φωτό του αγώνα Ηρακλής Ψαχνών-Θήβα, όπου μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο σημερινός προπονητής του ΗΡΑ.

Ελάχιστη ως μηδενική η ειδησεογραφία αυτή την περίοδο, λόγω της καραντίνας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το egnomi.gr θυμάται σήμερα ένα ματς που είχε γίνει πριν 11 χρόνια (29-11-2009) στο στάδιο Ψαχνών ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τη Θήβα.

Αντίπαλοι σ' αυτό το παιχνίδι βρέθηκαν δυο κολλητοί φίλοι και κουμπάροι από τους πάγκους των δυο ομάδων και από τους πιο καταξιωμένους προπονητές της Εύβοιας, ο Ψαχνιώτης Αντώνης Πριόνας και ο Γιώργος Λάμπρου που ήταν στην ομάδα της Θήβας.

Νικητής με 1-0 αναδείχθηκε ο Πριόνας και συνέχισε τη ...λαμπρή πορεία του σε εκείνο το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής που έφερε στο τέλος της σεζόν το μεγάλο άλμα του Ηρακλή στην επαγγελματική Γ' Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Παράλληλα ...πριόνισε τις ελπίδες του Λάμπρου για να διεκδικήσει την πρωτιά η φιλόδοξη ομάδα του, τότε, όπως είχε αναφέρει η "Ευβοϊκή Γνώμη" εκείνης της εποχής, αφού οι Ψαχνιώτες ξέφυγαν 9 βαθμούς από την ομάδα της γειτονικής Βοιωτίας.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα είχε σημειώσει στο 9' ο Μάριος Σέγκος και η νίκη είχε αποδοθεί ...στο πάθος που έδειξαν όλοι οι παίκτες του Ηρακλή (ανάμεσά τους και ο σημερινός προπονητής της ομάδας Θανάσης Μεθενίτης) απέναντι στους αντιπάλους τους που είχαν στη σύνθεσή τους τρεις παίκτες από την Εύβοια. Τον Αποστόλη Τσαλμά (επέστρεψε φέτος από τη Γερμανία και φόρεσε τη φανέλα των Λουκισίων), τον Πέρρο και τον Αλέξανδρο Βαλκάνο (για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε να αγωνιστεί σε ομάδα της μικρότερης κατηγορίας και συγκεκριμένα είναι στο ρόστερ του ΠΑΟ Κανήθου φέτος).

Με τους νικητές είχαν αγωνιστεί οι Θανάσης Μιχελής, Παναγιώτης Σφυρόπουλος, Κώστας Μιχελής, Χριστόφορος Κουρούπης, Θανάσης Γούναρης, Θανάσης Μεθενίτης (71’ Ηλίας Λούκας, 90’ Καρατζάς), Σταμάτης Μεθενίτης, Τάσος Τσοκάνης, Βασίλης Ανέστης, Μάριος Σέγκος, Π. Σιδηρόπουλος (89' Διαμ. Αθανασίου).

Τον αγώνα είχε διαιτητεύσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα, που έχει γίνει τώρα διεθνής.

Δείτε φωτό από το ματς:

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, τότε, Αντώνης Πριόνας και της Θήβας Γιώργος Λάμπρου (κάτω).

Ο σημερινός προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Θανάσης Μεθενίτης.

Ο Χριστόφορος Κουρούπης και ο Τόλης Τσαλμάς.

 

Ο Αλέξανδρος Βαλκάνος λίγο πριν μπει αλλαγή στο ματς με τη φανέλα της Θήβας.

Ο Σταμάτης Μεθενίτης μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Χριστόφορος Κουρούπης, 45 ετών σήμερα, στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε με τον Παντριαδικό.

Ο Τριανταφυλλάκης της Θήβας (ήρθε τον επόμενο χρόνο στον Ηρακλή με μεταγραφή) και ο Παναγιώτης Σφυρόπουλος.

Ο σκόρερ του αγώνα Μάριος Σέγκος εκτός από τα δίχτυα ...σημάδεψε και το φωτογράφο Ηλία Θαλάσση.

Η Λαρισαία διαιτητής Μάχη Τσιοφλίκη ήταν άψογη.

Επιστροφή