ΧΑΛΚΙΔΑ: Άναψαν τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Νοσοκομείου

ΧΑΛΚΙΔΑ: Άναψαν τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δένδρο του Νοσοκομείου
16 Δεκεμβρίου 2020, 07:56
A+ A-
Την Τετάρτη θα φωταγωγηθεί το δένδρο στην πλατεία Αγίου Νικολάου, από την Δήμαρχο.

Σε μια προσπάθεια να μεταδώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να δώσει παράλληλα τα εύσημα στους ανθρώπους που μάχονται στη πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού, ο Δήμος Χαλκιδέων ξεκίνησε την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων από το Νοσοκομείο Χαλκίδας.  

Ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, να τοποθετήσει ένα έλατο στο προαύλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, το οποίο φωταγωγήθηκε συμβολικά το απόγευμα της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου.  

Επιπλέον, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα, με την Δήμαρχο Έλενα Βάκα να δηλώνει σχετικά:

“Φέτος, η πανδημία εμποδίζει τις εκδηλώσεις εορτασμού των Χριστουγέννων, με την παρουσία των πολιτών. Το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων αποτελεί σύμβολο σεβασμού προς όλους όσους παλεύουν καθημερινά ενάντια στον ιό και αφορμή να ανθίσει το χαμόγελο και η ελπίδα και κανείς να μην αισθάνεται μόνος τις ημέρες αυτές.»

Επιστροφή