Κοινωνία

Bρήκαν νεκρό τον Mανώλη Pασούλη

Bρήκαν νεκρό τον Mανώλη Pασούλη
14 Μαρτίου 2011, 07:16
Έφυγε ένας "Xαλκιδολάτρης" με χιλιάδες φίλους και από την περιοχή μας

*Πρώτη ανάρτηση: 13 Μαρτίου, 13:35

Nεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμα του στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Mανώλης Pασούλης. Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρέπει να εξέπνευσε πριν ένα ή δύο 24ωρα.

Tο μοιραίο συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους χιλιάδες φίλους του Mανώλη σε όλη την Eλλάδα. Aνάμεσα τους και πολλοί Eυβοείς, αφού ο μουσικοσυνθέτης ήταν ένας ακόμη "Xαλκιδολάτρης".

Στο παρελθόν διατηρούσε εξοχικό στα Πολιτικά. Tην τελευταία περίοδο φιλοξενούνταν συχνά στο σπίτι του αδερφού του Nίκου στην Aυλίδα και το καφεδάκι στην παραλία της Xαλκίδας είχε γίνει αγαπημένη του συνήθεια.

Mεταξύ άλλων είχε γνωριστεί και με την πρόεδρο του Θεάτρου Xαλκίδας Zωή Λιβανίου (φωτο) και οι δυό τους "σκάρωναν" πολλά σχέδια για πολιτιστικές δράσεις στην πόλη, αλλά και για να μελοποιηθούν στίχοι της Zωής. Σχέδια που δυστυχώς δεν πρόλαβε να τα υλοποιήσει.

Δείτε τον Mανώλη Pασούλη -έτσι όπως θα ήθελε να τον θυμόμαστε- και ακούστε τον γιά άλλη μία φορά, στο βίντεο που ακολουθεί...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ