ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρέμβαση για την ένταξη των ασφαλιστών στα προγράμματα στήριξης από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Παρέμβαση για την ένταξη των ασφαλιστών στα προγράμματα στήριξης από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ
8 Ιανουαρίου 2021, 13:00
A+ A-
Έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας έστειλε επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιάννης Γεροντίτης (φωτό) στην περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, από τον οποίο ζητάει να ενταχθούν και οι ασφαλιστές στα προγράμματα ενίσχυσης από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Το Επιμελητήριο μας ζητά την καίρια και θετική σας παρέμβαση να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους ενίσχυσης που προέρχεται από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ  και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Πρόκειται για μια ενέργεια επίλυσης του προβλήματος που έχει προκύψει - μετά τον αρχικό άδικο αποκλεισμό των εν λόγω επαγγελματιών από τα εν λόγω προγράμματα της Περιφέρειας Στερεάς – δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να πάρουν και αυτοί, μία σημαντική «ανάσα» ρευστότητας στον αγώνα τους για την επαγγελματική τους βιωσιμότητα.

Με τον τρόπο αυτό να απονείμετε δικαίωση σε έναν κλάδο, ο οποίος ενώ έχει πληγεί σημαντικά από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας μέχρι τώρα δεν έχει την ανάλογη στήριξη και αυτός είναι προφανώς και ο λόγος που εντάχθηκε στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, σε Περιφέρειες της Χώρας, όπως για παράδειγμα στην Περιφέρεια Αττικής."    

Επιστροφή