Αγγελική Λάμπρη: Την ...τσίμπησαν οι Μέλισσες και δεν σώθηκε στο ...παρά πέντε

Αγγελική Λάμπρη: Την ...τσίμπησαν οι Μέλισσες και δεν σώθηκε στο ...παρά πέντε
9 Ιανουαρίου 2021, 10:39
A+ A-
Αποχώρησε από το Survivor η γνωστή ηθοποιός.

H δεύτερη αποχώρηση στο Survivor είναι γεγονός και μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Αρναούτη, από την ομάδα των Διάσημων έφυγε και η γνωστή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Αγγελική Λάμπρη και ο ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα Κώστας Παπαδόπουλος από τους Μαχητές.

Στο συμβούλιο η πιο δημοφιλής παίκτρια των Διάσημων ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία και υπέδειξε σαν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από τους Μαχητές ο πιο δημοφιλής παίκτης ήταν ο αγρότης στο επάγγελμα Νίκος Μπάρτζης, που υπέδειξε την Σοφία Μαργαρίτη (μηχανικός σε συνεργείο αυτοκινήτων).

Όμως, τις λιγότερες θετικές ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού είχε λάβει η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, η οποία και αποχώρησε από το Survivor.

Η Αγγελική Λάμπρη είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της ως "Αγγέλα" στη σειρά του Καπουτζίδη "Παρά 5", ενώ πριν μπει στο Survivor, της δόθηκε ρόλος και στις "Άγριες Μέλισσες".

Ενδεχομένως λοιπόν και η ίδια να περίμενε ότι το τηλεοπτικό κοινό θα την κρατήσει στο παιχνίδι. Παρόλ' αυτά την Λάμπρη την ...τσίμπησαν οι Μέλισσες και ... δεν σώθηκε στο παρά 5, προφανώς επειδή ήταν αδύναμη στα αγωνίσματα.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης:

Επιστροφή