ΧΑΛΚΙΔΑ: Έπιασαν τέσσερα άτομα με 3 κιλά χασίς τα ξημερώματα της Δευτέρας

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έπιασαν τέσσερα άτομα με 3 κιλά χασίς τα ξημερώματα της Δευτέρας
18 Ιανουαρίου 2021, 19:07
A+ A-
Το έκρυβαν σε αποθήκη. Ο ένας συλληφθέντας είναι ανήλικος.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου, τέσσερις αλλοδαποί, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η σύλληψή τους έγινε σε ευρύτερη αγροτική περιοχή της Χαλκίδας.  Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος και κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες για τη δράση τους και πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη, όπου διέμεναν οι τέσσερις αλλοδαποί.

Στην οροφή της αποθήκης βρέθηκε, επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε, μία χειραποσκευή που περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 3 κιλών και 163 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, ενώ όπως προέκυψε τρεις εξ αυτών στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη Χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Επιστροφή