Κοινωνία

Ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση απαντά στις καταγγελίες (VIDEO)

Ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση απαντά στις καταγγελίες (VIDEO)
19 Ιανουαρίου 2021, 13:53
Σωρεία καταγγελιών για τον συγκεκριμένο.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ που κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε σεξουαλικά φοιτήτρια κι επειδή η κοπέλα δεν ενέδωσε στις ορέξεις του την έκοψε δέκα φορές σε μάθημά του, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή TLIVE στον Alpha και αρνήθηκε τα πάντα. Μετά την πρώτη καταγγελία ακολούθησαν κι άλλες (περίπου 100!) από φοιτήτριες του ΑΠΘ προηγούμενων ετών. Ο ίδιος τόνισε ότι σεβόταν όλα τα παιδιά και προσπαθούσε να τα βοηθήσει για να περάσουν το μάθημά του.

Όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα, που έκανε την πρώτη καταγγελία σε βάρος του, τη θυμήθηκε και είπε: «Αυτή ήταν μια βασανισμένη κοπέλα, που είχε παντρευτεί, είχε κάνει παιδί και είχε χωρίσει. Την λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου για να της πω, τι να διαβάσει, ώστε να περάσει το μάθημα. Δεν ήρθε ποτέ όμως. Την είδα μια φορά μετά τυχαία στο δρόμο. Ορκίζομαι στα παιδιά μου».

Για όλες καταγγελίες σε βάρος του«Δεν έχω ιδέα... Μήπως ήταν καμία που δυσκολευόταν να περάσει το μάθημα; Μήπως βρήκε αυτόν τον τρόπο για να με εκδικηθεί; Με τα παιδιά είχα την καλύτερη σχέση. Πήγαινα μαζί τους εκδρομή και αυτό τώρα, το ακούω με πολύ μεγάλη έκπληξη. Αυτά τα πράγματα είναι εκτός λογικής. Δεν συνέβαιναν τέτοιες καταστάσεις. Απλούστατα το μάθημα ήταν δύσκολο και προσπαθούσα να βοηθήσω τα παιδιά. Είχα πει σε ορισμένους να περάσουν από το γραφείο μου, να τους εξηγήσω τα λάθη τους. Δεν υπήρχε κάτι κρυφό. Τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Το να ακουμπήσεις κάποιον στην πλάτη, αν έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο εργαστήριο, σημαίνει ότι υπάρχει υπονοούμενο; Ποτέ δεν έκανα κάτι κακό. Σεβόμουν τις κοπέλες, όπως σεβόμουν και τα παιδιά μου. Είναι ντροπή τα όσα ακούγονται».

Δείτε το βίντεο: 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ