Αθλητικά

ΧΑΛΚΙΔΑ: Άνοιξε το Δημοτικό Στάδιο για να αθλούνται οι δημότες- Δείτε ώρες και κανόνες λειτουργίας

ΧΑΛΚΙΔΑ: Άνοιξε το Δημοτικό Στάδιο για να αθλούνται οι δημότες- Δείτε ώρες και κανόνες λειτουργίας
25 Ιανουαρίου 2021, 09:06
Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες του Συλλόγου Δρομέων Εύβοιας. 

Ο Σύλλογος Δρομέων Ευβοίας, από την πρώτη στιγμή που έκλεισε για τους αθλούμενους πολίτες ο χώρος του δημοτικού γηπέδου, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να ανοίξει το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Μετά από σχετική επικοινωνία που είχε ο Σύλλογος Δρομέων Ευβοίας με την ΓΓΑ, επιβεβαιώθηκε η άποψη ότι πρέπει ο χώρος του γηπέδου να είναι ανοιχτός και για τους αθλούμενους πολίτες, γεγονός που στη συνέχεια αποτυπώθηκε ρητά στην από 11/1/2021 ανακοίνωση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ. Γ. Α.

Τελικά το Δημοτικό Στάδιο άνοιξε και λειτουργεί  από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
.
 Η σχετική ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ για το άνοιγμα του γηπέδου αναφέρει το εξής: 

"Κατόπιν  της από 11/1/2021 ανακοίνωσης  της  Υγειονομικής  Επιστημονικής  Επιτροπής  της  Γ.Γ.Α., προβλέπεται   επιπρόσθετη λειτουργία για τον στίβο , με αθλητές και αθλούμενους έως 80 άτομα συνολικά  εντός της ανοικτής αθλητικής εγκατάστασης, μόνο σε ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.

 Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει
προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους Η χρήση αποδυτηρίων δε επιτρέπεται.

Για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών και αθλουμένων το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 07:00 έως 21:00 .

Οι ώρες που δύναται αν χρησιμοποιούν οι αθλούμενοι ( πολίτες κλπ) είναι από 07:00 έως 15:00 και 19:30 έως 21:00. Οι ώρες 15:00 έως 19:30 χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους αθλητές των σωματείων στίβου του Δήμου Χαλκιδέων .

Η είσοδος αθλητών, προπονητών και αθλουμένων στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας , γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας που έχει εκδώσει ο ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η  λειτουργία  του Δημοτικού  Σταδίου  γίνεται   με πιστή εφαρμογή των   ειδικών  υγειονομικών  Πρωτοκόλλων,  που  έχουν εισάγει  νέους  κανόνες  και  νέες  συνθήκες  άθλησης στις  οποίες, όλοι και  όλες  πρέπει  να  προσαρμοστούν  και  να εφαρμόσουν.

Όπως  η  ελεγχόμενη  πρόσβαση, η περιορισμένη  χωρητικότητα, ο περιορισμένος  χρόνος  διαμονής, ή  μη χρήση αποδυτηρίων, η απολύμανση  πριν  από κάθε  χρήση των  αθλητικών  οργάνων, οι κανόνες  πλυσίματος  του αθλητικού  ρουχισμού κ.λ.π..

Υπενθυμίζουμε ότι   όλες  οι  οργανωμένες  αθλητικές  εγκαταστάσεις  παραμένουν  κλειστές   προς  χρήση  από  αθλητές  και πολίτες  και  η άθληση το βάδισμα, το τρέξιμο, η γυμναστική μπορεί να γίνεται στους ελεύθερους χώρους, χωρίς συνθήκες συνωστισμού."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ελένη Κοτταρά μοναδική εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Ελένη Κοτταρά μοναδική εκπρόσωπος της ευβοϊκής διαιτησίας αυτό το Σαββατοκύριακο
Αθλητικά
[07/05/2021 - 11:58]

Και δυο παρατηρητές στα παιχνίδια εντός νομού - Ποιοι διαιτητεύουν Ηρακλή Ψαχνών και Αρτάκη ...περισσότερα

ΣΤΙΒΟΣ: Δράση ξανά στο Στάδιο Χαλκίδας. Γίνονται οι Διασυλλογικοί Αγώνες

ΣΤΙΒΟΣ: Δράση ξανά στο Στάδιο Χαλκίδας. Γίνονται οι Διασυλλογικοί Αγώνες
Αθλητικά
[07/05/2021 - 11:15]

Δείτε το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαΐου ...περισσότερα