Κους-κους & σχόλια

Τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια (VIDEO)

Τσακώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια (VIDEO)
27 Ιανουαρίου 2021, 22:47
Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Στo «Πρωινό» του ANT1 την Τετάρτη (27/1), κεντρικό θέμα ήταν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη και το... τσουνάμι αποκαλύψεων για τη λεκτική και ψυχολογική βία στο χώρο του θεάτρου. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή, όπου η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια τοποθετήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Κοίταξε εγώ ξέρω και τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη… Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρεις αν πω κάτι για τον Γιώργο είναι σαν να αναιρώ αυτό που είπε η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτό που έχει πει ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή κάτι πολύ προσωπικό. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω να πω ότι μου έχει συμβεί κάτι χοντρό... Επίσης στη ζωή μου και σε όλη μου την καριέρα δεν θεωρώ ότι μου έχει συμβεί κάτι που θα μπορούσα να αναφέρω. Τα θεωρώ κακές στιγμές… Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Θα το πάω λίγο πιο πίσω γιατί εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά. Ήμουν χορεύτρια με μια πολύ σκληρή δασκάλα και ήμασταν ...όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Ωστόσο, το απόσπασμα «κόπηκε» στον αέρα από τη Φαίη Σκορδά η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της. «Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή! Είναι μια θέση, τη σέβομαι. Πιστεύει ότι το να σε προσβάλλει και ταπεινώσει κάποιος είναι μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας, η Εβελίνα που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Έχει τη δική της ιδιοσυγκρασία αλλά αυτή τη στιγμή, στη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις» είπε η Σκορδά.

Μετά από λίγο η Παπούλια τηλεφώνησε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής και ...την είπε στη Σκορδά, τονίζοντας ότι «με εξέθεσες και αυτό που κάνεις είναι κιτρινισμός».

ΔΕΙΤΕ το χαρακτηριστικό βίντεο: 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ