Κους-κους & σχόλια

HOUSE OF FAME: Διαγωνιζόμενος λύγισε από το άγχος και ...σκότωσε το τραγούδι (VIDEO)

HOUSE OF FAME: Διαγωνιζόμενος λύγισε από το άγχος και ...σκότωσε το τραγούδι (VIDEO)
2 Μαρτίου 2021, 10:10
Τραυματική εμπειρία το πρώτο live για το νεαρό Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

To "House of Fame" είναι ένα νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ με 17 σπουδαστές, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του τραγουδιού.

Μένουν μόνιμα στο σπίτι που γυρίστηκε πρόσφατα το Big Brother, καθημερινά κάνουν μαθήματα (σ.σ. διευθυντής της σχολής είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος) και κάθε Παρασκευή εμφανίζονται live ενώπιων της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή, τον Φοίβο και τον διευθυντή της "Panik Records" Γιώργο Αρσενάκο.

¶λλωστε, ο νικητής ή η νικήτρια του ριάλιτι θα υπογράψει χρυσό συμβόλαιο με την εν λόγω δισκογραφική εταιρία.

Την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε το πρώτο live -μετά από δυο εβδομάδες εγκλεισμού των παιδιών στο σπίτι- και αυτό που συνέβη με έναν νεαρό διαγωνιζόμενο ...δεν έχει προηγούμενο.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, στην κυριολεξία λύγισε από το άγχος και έπαθε "βατερλό".

Ειδικότερα, έπρεπε να ερμηνεύσει τη νέα επιτυχία του Δήμου Αναστασιάδη με τίτλο "Μην χανόμαστε".

Ο Πιτσίνιαγκας, όμως, αντί για το στίχο "μην χανόμαστε" έλεγε "μην αγχώνεσαι", πέρα από το ότι ήταν φάλτσος μέχρι εκεί που δεν πάει...

Ο νεαρός ...έχασε εντελώς το τραγούδι και μετά από λίγες ώρες εξήγησε στους συμπαίκτες και στους καθηγητές του (δεν πίστευαν στα αυτιά τους) τι ακριβώς συνέβη.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, επειδή είχε πολύ άγχος μονολογούσε "μην αγχώνεσαι-μην αγχώνεσαι" και τελικά του ...κόλλησε με αποτέλεσμα να αλλοιώσει το τραγούδι.

Φυσικά, στην αυτοκριτική του ο Πιτσίνιαγκας παραδέχτηκε ότι η γενικότερη εμφάνισή του ήταν "τραγική", λέγοντας "ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί"...

Δείτε το βίντεο: