Πολιτική

Η Έλενα Βάκα επιθεώρησε έργα στην περιοχή του Ληλαντίου

Η Έλενα Βάκα επιθεώρησε έργα στην περιοχή του Ληλαντίου
4 Μαρτίου 2021, 15:45
Επισκέφτηκε το Λευκαντί, το γήπεδο ποδοσφαίρου και το κλειστό γυμναστήριο Βασιλικού.

Επιθεώρηση έργων στο Ληλάντιο πεδίο πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Μαρτίου η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία επισκέφτηκε το Λευκαντί, το γήπεδο ποδοσφαίρου Βασιλικού και το Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρακολούθηση των έργων υποδομών, για την αποκατάσταση των καταστροφών, από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου. Μαζί με την Δήμαρχο ήταν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σέρρας και Βασίλης Γουρνής.

Σχετικά με την εξέλιξη των έργων αυτών, από τον Δήμο ανακοινώθηκαν τα εξής:

  • Στο Λευκαντί συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού μετώπου, ενώ το έργο των ασφαλτοστρώσεων, με αποκατάσταση και των αγωγών ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης στις κεντρικές και καθέτους αυτών οδούς, πρόκειται να ξεκινήσει αμέσως μετά την υποχρεωτική έγκριση της σύμβασης με τον ανάδοχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
  • Η μελέτη για το έργο αποκατάστασης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου του Βασιλικού ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του μήνα Μαρτίου.
  • Οι εργασίες για την αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου, πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως μετά την υποχρεωτική έγκριση της σύμβασης με τον ανάδοχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ