Αθλητικά

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Θέατρο του παραλόγου - Εντολή της ΕΠΟ για σέντρα στις 28 Μαρτίου και καμία αναφορά από Χαρδαλιά

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Θέατρο του παραλόγου - Εντολή της ΕΠΟ για σέντρα στις 28 Μαρτίου και καμία αναφορά από Χαρδαλιά
5 Μαρτίου 2021, 17:35
Θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος η απόφαση της Ομοσπονδίας.

Συνεδρίασε σήμερα (5/3) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και μεταξύ άλλων έκανε δεκτή την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για έναρξη της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου.

Κι όλα αυτά, δύο 24ωρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης (σ.σ. την Τετάρτη 3/3) να αναστείλει τις προπονήσεις των ομάδων που ξεκίνησαν τη Δευτέρα (1/3)!

Αυτό φυσικά θα έπρεπε να σημαίνει ότι σήμερα κιόλας, η πολιτεία επίσημα θα έδινε το "οκ" να επιστρέψουν πάλι στο γήπεδο οι ομάδες.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο η ΕΠΟ να πιέζει με τον τρόπο της την πολιτεία να πάρει πίσω την απόφαση της Τετάρτης, μετά από μια εισήγηση των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι δήλωσαν ότι ...μπέρδεψαν τα κρούσματα και τα αθλήματα, προκαλώντας αναβρασμό.

Κι όμως, στην απογευματινή (5/3) συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον αθλητισμό.

Εκτός αν οι ομάδες πρέπει να αγωνιστούν απευθείας στα επίσημα ματς μετά από 5 μήνες απραξίας, χωρίς προπονήσεις. Είναι κι αυτή μια άποψη.

Για παράδειγμα ο Ηρακλής Ψαχνών είχε προγραμματίσει για σήμερα (5/3) την πρώτη προπόνηση, που αναβλήθηκε, αλλά ...ίσως να κληθεί να ξαναμαζέψει τους παίκτες ...άρον-άρον.

Η Αρτάκη είχε ξεκινήσει τη Δευτέρα και εκεί που πήγε να μπει σε μια σειρά ξαναβγήκε ...off.

Αναφορικά με την Γ’ Εθνική, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, με τις ομάδες να παίζουν 5-6 παιχνίδια ...το πολύ.

Ειδικότερα στον 4ο όμιλο που αφορά την Εύβοια, το Μαρτίνο δήλωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Επίσης η Αρτάκη σ' αυτό το διάστημα θα κάνει και το ρεπό της.

Εν συνεχεία οι δέκα πρωταθλητές των ομίλων θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων (η κάθε ομάδα θα δώσει από τέσσερις αγώνες, δηλαδή ένας γύρος θα γίνει) και τέσσερις ομάδες συνολικά θα ανέβουν στην παραπάνω επαγγελματική κατηγορία. 

Η ΕΠΟ προσπάθησε να ανέβουν πέντε ομάδες της Γ’ Εθνικής στην επαγγελματική κατηγορίας, όμως η πρόταση δεν πέρασε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3: Η κριτική του αγώνα που είχε ...Μεγάλο πρωταγωνιστή

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3: Η κριτική του αγώνα που είχε ...Μεγάλο πρωταγωνιστή
Αθλητικά
[18/04/2021 - 22:05]

Φωτοστιγμές από τη μάχη της ομάδας της Εύβοιας στην Φθιώτιδα. ...περισσότερα

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3: Μεγάλη νίκη με 3 γκολ του Λεωνίδα Μεγάλου

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΡΤΑΚΗ 1-3: Μεγάλη νίκη με 3 γκολ του Λεωνίδα Μεγάλου
Αθλητικά
[18/04/2021 - 18:50]

Η ομάδα της Εύβοιας επανήλθε με νίκη στο πρωτάθλημα   ...περισσότερα