ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΥΦΑΝΤΗ: Δεν πρέπει να χάσουν με τίποτα αυτό το event τα παιδιά σας (VIDEO)

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΥΦΑΝΤΗ: Δεν πρέπει να χάσουν με τίποτα αυτό το event τα παιδιά σας (VIDEO)
10 Μαρτίου 2021, 18:15
A+ A-
Με ποιον τρόπο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη η Σχολή Χορού "Παρασκευή Υφαντή" στην Αρτάκη δημιουργώντας πρωτοποριακές δράσεις.

Αυτή τη φορά ετοιμάζει ένα ξεχωριστό Αποκριάτικο event σε συνεργασία με τη δασκάλα χορού και θεατροπαιδαγωγό, Αφροδίτη Κορέτση.

Ένα μοναδικό διαδικτυακό εργαστήρι για παιδιά 4 - 9 ετών , αφιερωμένο στην Commedia dell'Arte" . Κι αυτό γιατί δεν είναι μια απλή συνεργασία με κάποιο εργαστήρι, αλλά είναι ένα κανονικό εκπαιδευτικό μάθημα.

Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας τα παιδιά θα μεταφερθούν στην Ιταλική Αποκριά παρέα με τους αγαπημένους ήρωες της Commedia dell'Arte!

Έτσι, μέσα από διάφορες παιδαγωγικές τεχνικές θα χορέψουν, θα υποδυθούν ρόλους, θα δημιουργήσουν, με λίγα λόγια θα ενθουσιαστούν και θα διασκεδάσουν με τη ψυχή τους!

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, γι' αυτό κλείστε έγκαιρα θέση γι' αυτή τη μοναδική  online εμπειρία. 

Ακόμη κι αν τα παιδιά σας δεν είναι μαθητές της σχολής, μπορούν να συμμετέχουν γιατί τους αξίζει να διασκεδάσουν και να ξεχαστούν σε μία εποχή τόσο ...περίεργη.

Για πληροφορίες καλέστε στο 6987-112414, στο mail voulaif@gmail.com ή στο inbox της Σχολής στο facebook: Σχολή Χορού Παρασκευή Υφαντή

Δείτε το trailer που έχει ετοιμάσει η Σχολή για την εκδήλωση:

 

Επιστροφή