ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Στο γήπεδο γυρνάει και προπονήσεις ξεκινάει ...με νέα πρόσωπα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Στο γήπεδο γυρνάει και προπονήσεις ξεκινάει ...με νέα πρόσωπα
16 Μαρτίου 2021, 11:15
A+ A-
Η λιτή ανακοίνωση των πράσινων στο facebook.

Αρκετές φορές εν μέσω πανδημίας, οι άνθρωποι της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, το οποίο με απόφαση της ΕΠΟ θα μετατραπεί σε μίνι τουρνουά, καθώς θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος, ήτοι 5-6 παιχνίδια ...το πολύ, για κάθε σύλλογο.

Επειδή, όμως, ο covid μπορεί κάποτε να νικηθεί, αλλά οι παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου ποτέ, ο Ηρακλής Ψαχνών, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, ρίχνονται από σήμερα Τρίτη 16/3 στη μάχη των προπονήσεων ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος που προορίζεται για τις 4 Απριλίου (σ.σ. δεν υπάρχει οριστική απόφαση).

Στην προπόνηση θα βρίσκονται και 7-8 καινούργιοι παίκτες, οι οποίοι θα υποβληθούν σε rapid tests και στη συνέχεια θα προπονηθούν με την ομάδα.

Τα rapid tests έχουν προγραμματιστεί για τις 4.30 το απόγευμα.

Ο Ηρακλής εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση-ενημέρωση στην σελίδα του στο facebook, όπου αναφέρει: "Το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα υποβληθούν σήμερα Τρίτη 16/3 στα απαραίτητα rapid tests από την ομάδα διαχείρισης covid 19 του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και στην συνέχεια θα γίνει η έναρξη της μίνι προετοιμασίας της ομάδας μας, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής".
 

Επιστροφή