ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EGNOMI: Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 700 ευρώ για κατασκευή μπάρμπεκιου ή τζάκι

22 Μαρτίου 2021, 08:01
A+ A-
Σούπερ δώρο σε συνεργασία με την εταιρία "ΚΑΡΒΕΛΑΣ CAMIN" .

Ενα μεγάλο δώρο προσφέρει και πάλι το egnomi.gr για τους αναγνώστες του.

Σε συνεργασία με την εταιρία «ΚΑΡΒΕΛΑΣ CAMIN» από τη Χαλκίδα μπορείτε να κερδίσετε μια δωροεπιταγή αξίας 700 ευρώ για να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε, όπως μπάρμπεκιου, τζάκια, παραδοσιακά κυκλοθερμικά φουρνάκια κ.α.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και λήγει την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 (στις 12 τα μεσάνυχτα), ενώ το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 22/4 από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και καλή σας επιτυχία!

Σημαντικό!

Ο νικητής θα έχει το δικαίωμα να δώσει την παραγγελία του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 για οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί από τη γκάμα της επιχείρησης, σε διάσταση που θα επιλέξει ο ίδιος.

Τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος που θα επιλεγεί από το νικητή βαρύνουν την εταιρία «ΚΑΡΒΕΛΑΣ CAMIN».

Το δώρο ΔΕΝ αφορά την τοποθέτηση, με την οποία επιβαρύνεται ο νικητής του διαγωνισμού και θα κοστολογηθεί βάσει του συνήθη τιμοκαταλόγου της επιχείρησης.

Επιστροφή