Αθλητικά

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σέντρα στις 11 Απριλίου σε Γ' Εθνική και Α' Εθνική Γυναικών

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Σέντρα στις 11 Απριλίου σε Γ' Εθνική και Α' Εθνική Γυναικών
5 Απριλίου 2021, 20:45
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Στις 11 Απριλίου (Κυριακή) ξεκινάει οριστικά η Γ' Εθνική Ανδρών και η Α' Εθνική Γυναικών, όπου την  Εύβοια εκπροσωπούν ο Ηρακλής Ψαχνών, η Αρτάκη και οι Αβαντίδες Χαλκίδας.

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΕΠΟ και αναφέρει για τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής:

"Ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Ως ημερομηνία επανέναρξης ορίστηκε η 11η Απριλίου 2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη. Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.

- Αποφάσισε την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Γυναικών στις 11/04/2021.

- Ενέκρινε την παράταση της μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία έως τις 16/04/2021."

Σημειώνουμε ότι η Α' Εθνική Γυναικών είχε οριστεί αρχικά για τις 4 Απριλίου, αλλά την Παρασκευή αναβλήθηκε η έναρξη και με έγγραφο της η ΕΠΟ ανέφερε ότι η έναρξη θα γινόταν στις 18 Απριλίου. Τελικά ...μοιράστηκαν οι μέρες και θα αρχίσει στις 11 του μήνα, εκτός κι αν εκδώσουν νέα ανακοίνωση...

Στην ίδια συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά τις εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021, και είναι η εξής:

Πρόεδρος: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου

Α΄ Αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου

Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης

Τα μέλη του προεδρείου εξελέγησαν με 16 ψήφους επί 17 ψηφισάντων.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ