Κάτι τρέχει με τους δίπλα

Κάτι τρέχει με τους δίπλα
22 Μαρτίου 2011, 08:00
A+ A-
Αδυνατούν να συννενοηθούν Ρουσόπουλος και Καπετάνιος, στους κόλπους της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Τον τίτλο του γνωστού παλιού πετυχημένου σήριαλ "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" μας θυμίζουν αυτά που συμβαίνουν τελευταία στους κόλπους της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" στην Εύβοια.

Οι "δίπλα" είναι ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του νομού Γιώργος Καπετάνιος και ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Ρουσόπουλος. Ο πρώτος έστειλε δελτίο τύπου πριν λίγες μέρες, που μας πληροφορούσε ότι στις αρχές Απριλίου έρχεται στη Χαλκίδα η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο δεύτερος έστειλε χθες ανακοίνωση, στην οποία μιλάει για δελτίο τύπου, που αναφέρετο στη δήθεν έλευση της κ. Μπακογιάννη στο νομό και σημειώνει: " Σας τονίζουμε ότι έγκυρα δελτία τύπου είναι μόνο όσα προέρχονται από τον ορισθέντα, έως το συνέδριο, εκπρόσωπο τύπου του κινήματος στον νόμο. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί ,σκόπιμη προφανώς, παραπληροφόρηση."

Δηλαδή εμείς τι πρέπει να καταλάβουμε; Ότι όσα μας λέει ο πρόεδρος της Συντονιστικής κ. Καπετάνιος είναι παραπληροφόρηση και πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μόνο ότι λέει ο κ. Ρουσόπουλος;

Ασχημα ξεκίνησαν τη λειτουργία της ΔΗ.ΣΥ στην Εύβοια τα στελέχη της και αν δεν μπορούν τώρα που είναι λίγοι να συννενοηθούν, τότε θα έχουν πρόβλημα αν αυξηθούν στο μέλλον.

Επιστροφή