ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Θα κάνει κάτι ψησίματα ο τυχερός που κερδίζει τη δωροεπιταγή αξίας 700 ευρώ...

22 Απριλίου 2021, 13:06
A+ A-
Μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε επιθυμεί από την εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ CAMIN.

Ο μεγάλος διαγωνισμός του egnomi.gr έφτασε στο τέλος με τεράστια επιτυχία και χιλιάδες συμμετοχές, αλλά τι να κάνουμε που ο τυχερός είναι μόνο ένας!

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας 700 ευρώ από την εταιρία «ΚΑΡΒΕΛΑΣ CAMIN» στη Χαλκίδα, όπου μπορεί να παραγγείλει οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί, όπως μπάρμπεκιου, τζάκια, παραδοσιακά κυκλοθερμικά φουρνάκια κ.α.

Τυχερή είναι η Pantelis Vasiliki (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο fb, φωτό κάτω)!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Η τυχερή θα πρέπει να επικοινωνήσει μέχρι τη Μεγ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 με το egnomi.gr στο τηλ. 22210-61240 για να ενημερωθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου της. 

Σε διαφορετική περίπτωση η δωροεπιταγή θα πάει στην επιλαχούσα Μαρινη παραβαλου (όπως αναγράφεται στο προφίλ της στο φβ).

Υπενθυμίζουμε ότι, ο νικητής θα έχει το δικαίωμα να δώσει την παραγγελία του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 για οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί από τη γκάμα της επιχείρησης, σε διάσταση που θα επιλέξει ο ίδιος.

Τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος που θα επιλεγεί από το νικητή βαρύνουν την εταιρία «ΚΑΡΒΕΛΑΣ CAMIN».

Το δώρο ΔΕΝ αφορά την τοποθέτηση, με την οποία επιβαρύνεται ο νικητής του διαγωνισμού και θα κοστολογηθεί βάσει του συνήθη τιμοκαταλόγου της επιχείρησης.

Επιστροφή