Αθλητικά

Ο προπονητής της Αρτάκης Μίλτος Γκόφας άναψε φωτιές μετά το ντέρμπι (VIDEO)

Ο προπονητής της Αρτάκης Μίλτος Γκόφας άναψε φωτιές μετά το ντέρμπι (VIDEO)
27 Απριλίου 2021, 15:16
Η αναφορά του σε Ηρακλή Ψαχνών και Ύπατο και η απάντηση της ομάδας της Βοιωτίας.

Συνηθίζεται μετά από ντέρμπι να υπάρχει και ...τρίτο ημίχρονο, και το "δικό" μας ευβοϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Αρτάκη και τον Ηρακλή Ψαχνών την περ. Κυριακή δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα.

Αιτία στάθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Μίλτου Γκόφα, μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός των ερυθροκίτρινων εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο διαιτητής "...έφερε το ντέρμπι ισόπαλο για να βγουν ΑΟΝΑ και Ηρακλής από τη διεκδίκηση του τίτλου και να ευνοηθεί τρίτη ομάδα", κατονομάζοντας, μάλιστα, το Ύπατο.

Ακόμη ο κ. Γκόφας απαντώντας σε δημοσιεύματα ...περί παράγκας (πριν το ματς) ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "αυτοί που γράφουν για παράγκα, ας κοιτάξουν τα παιχνίδια Ηρακλής Ψαχνών-Αταλάντη και Αλμυρός-Ηρακλής Ψαχνών" υπονοώντας ότι ο Ηρακλής ευνοήθηκε από τη διαιτησία στους συγκεκριμένους αγώνες.

Πάντως, η αναφορά του στο Ύπατο δεν έμεινε αναπάντητη από την ομάδα της Βοιωτίας, με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Περαντάκο να περνάει στην αντεπίθεση.

Ο κ. Περαντάκος αφού ξεκαθάρισε ότι το Ύπατο έχει άριστες σχέσεις με την διοίκηση του ΑΟ Ν. Αρτάκης, χαρακτήρισε "αστείους" τους ισχυρισμούς του Μίλτου Γκόφα, λέγοντας μεταξύ άλλων "του τα επιστρέφουμε και τον καταγγέλουμε". 

Δείτε το βίντεο: