H νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα στην αυλαία των αγώνων στίβου στο Σχηματάρι

29 Απριλίου 2021, 00:40
A+ A-
Ξεκίνησαν οι Διασυλλογικοί Σύνθετων Αγωνισμάτων  

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας διοργάνωσε στο Σχηματάρι Αγώνα Σύνθετων Αγωνισμάτων για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και της κατηγορίας Κ18, ανοίγοντας την αυλαία στο στίβο της νέας σεζόν, τη Μεγ. Τρίτη.

Ο αγώνας αφορούσε συμμετέχοντες από τη Νότια Ελλάδα, κι έγινε στο όμορφο στάδιο του Σχηματαρίου επειδή δεν ήταν δυνατή η χρήση του σταδίου του Αγίου Κοσμά.

Στο Σχηματάρι βρέθηκε και παρακολούθησε τους αγώνες και η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει με προπονητές και εκπροσώπους σωματείων της ευρύτερης περιοχής.

Η Εύβοια, αλλά και όλη η τοπική ΕΑΣ δεν είχε εκπρόσωπο σε αυτούς τους αγώνες, όπου βέβαια ήταν πολύ λίγες οι συμμετοχές (μόλις 4 άνδρες, 4 γυναίκες και 8 κορασίδες).

Μετά την πρώτη ημέρα, ο Νίκος Τριπολίτης (ΦΟ Βροντάδου) προηγείται στους Άνδρες με 3.016 β. και ακολουθούν ο Ρέβης Φοίβος (ΠΓΣ) με 2.923 β. και ο Μάνος Αγγελάκης (Πανιώνιος) με 2.441.

Στις γυναίκες πρώτη είναι η Ελεονώρα Τσογκά (ΓΣ Κηφισιάς) με 2.331 β. και ακολουθούν η Μαργαρίτα Τσουκαλά (Απόλλων Πύργου) με 2.501 β. και η Δήμητρα Μπακοπούλου (ΓΑΣ Χολαργού) με 2.131 βαθμούς.

Επιστροφή