SURVIVOR: Τρελάθηκαν οι Κόκκινοι με τη νίκη τους - Έκαναν στριπτίζ και έφαγαν αρνί (VIDEO)

SURVIVOR: Τρελάθηκαν οι Κόκκινοι με τη νίκη τους - Έκαναν στριπτίζ και έφαγαν αρνί (VIDEO)
4 Μαΐου 2021, 13:57
A+ A-
Ξεβρακώθηκαν από τη χαρά τους Μπόγδανος και Ασημακόπουλος.

Έναν απίθανο αγώνα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στο Survivor, ανάμεσα στην κόκκινη και την μπλε ομάδα.

Το έπαθλο ήταν το ...κορυφαίο μέχρι στιγμής, καθώς οι νικητές θα απολάμβαναν αρνί στη σούβλα, σαλάτες, τζατζίκι, πατάτες, ένα -δηλαδή- πασχαλινό τραπέζι.

Μάλιστα, πριν το ματς, οι Μπόγδανος και Ασημακόπουλος από την κόκκινη ομάδα υποσχέθηκαν ότι σε περίπτωση που κερδίσουν θα βγάλουν τα μαγιό τους και θα βουτήξουν στη θάλασσα γυμνοί!

Από τη μπλε ομάδα ο Τζέιμς ήταν αυτός που είπε ότι σε περίπτωση νίκης της δικής του ομάδας, θα βουτήξει στη θάλασσα με το μαγιό της Άννας-Μαρίας Βέλη (σ.σ. πριν φύγει του άφησε το μαγιό της).

Στο αγώνισμα (περιττό να πούμε ότι δεν αγωνίστηκε πάλι ο ...τραυματίας) Τριαντάφυλλος) οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 7-0 και άρχισαν να βάζουν τα κάρβουνα στη σούβλα.

Ομως, οι μπλε, με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν σε 7-5.

Ο Αλιβεριώτης Κατσούλης έκανε το 8-5 για τους κόκκινους, ενώ οι μπλε μείωσαν εκ νέου σε 8-7, αλλά και πάλι ο Κατσούλης έκανε το 9-7.

Οι μπλε έφτασαν σε απόσταση αναπνοής (9-8), αλλά ο Ασημακόπουλος νίκησε τον Τζέιμς (!) και έγραψε το τελικό 10-8!

Οι Ασημακόπουλος και Μπόγδανος κράτησαν την υπόσχεσή τους και έβγαλαν τα μαγιό τους (φωτό πάνω) πριν βουτήξουν στη θάλασσα!

Οι κόκκινοι πάντως τρελάθηκαν με τη νίκη τους και πανηγύρισαν πιο έξαλα από ποτέ! 

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο:

Επιστροφή