Πολιτική

Η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπροσώπησε το Επιμελητήριο στη συνάντηση με την Μαρία Συρεγγέλα

Η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπροσώπησε το Επιμελητήριο στη συνάντηση  με την Μαρία Συρεγγέλα
8 Ιουνίου 2021, 18:44
Η υφυπουργός Εργασίας συναντήθηκε με την Δήμαρχο και φορείς της Εύβοιας.

Η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Εύβοιας, στη συνάντηση της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρίας Συρεγγέλα, με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και εκπροσώπους φορέων.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Iουνίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κότσικα, με κυρίαρχο θέμα τις καινοτόμες διατάξεις του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που εκσυγχρονίζουν και εναρμονίζουν τις εργασιακές σχέσεις με τις σύγχρονες ανάγκες της οικογένειας. 

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υποστήριξε ότι: " Το εργασιακό νομοσχέδιο προωθεί τη συμφιλίωση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, ενισχύει τη θέση της γυναίκας στην αγορά εργασίας και προστατεύει τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κατέθεσε συνοπτικά, προτάσεις και παρατηρήσεις επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις».