ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ LEXIS: Χαμόγελα και επιτυχίες για όλους τους μαθητές

3 Σεπτεμβρίου 2021, 17:43
A+ A-
Μαθητές του φροντιστηρίου αναλύουν στο egnomi.gr πώς κατάφεραν να πάρουν πτυχίο παρά την ...πρωτόγνωρη τηλεκπαίδευση.

Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σημείωσε και φέτος το κέντρο ξένων γλωσσών Lexis (δείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία) με υπεύθυνες την Χριστίνα Πολυζωγοπούλου και τη Σούλα Βούλγαρη.

Το egnomi.gr μίλησε με πέντε από τους μαθητές του φροντιστηρίου, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν πτυχίο παρά την πολύ απαιτητική χρονιά που πέρασε.

Διαβάστε παρακάτω τι μάς δήλωσαν:

Μαρία Παπασωτηρίου, Ειρήνη Καρλατήρα και Βασιλική Τσιαγγάλη

Μαρία Παπασωτηρίου

Τα τελευταία δυο χρόνια περίπου που έχει ξεσπάσει η πανδημία, το φροντιστήριο Lexis ανταπεξήλθε με επιτυχία σε αυτή τη «νέα πραγματικότητα» και χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε την εξΆ αποστάσεως εκπαίδευση, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom. Οι καθηγήτριες μας είχαν ήδη τις γνώσεις για να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, ενώ ενημερώνονταν συνεχώς, για να εξελίσσουν το μάθημα ακόμη και διαδικτυακά και να κερδίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών (χρησιμοποιώντας Quizlet, Kahoot και άλλες εκπαιδευτικές πλατφόρμες).

Ειρήνη Καρλατήρα

Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο φροντιστήριο θα μου μείνει αξέχαστη.  Το μάθημα δεν ήταν ποτέ βαρετό. Οι καθηγήτριες ήταν όλες πολύ υποστηρικτικές και έκαναν τα πάντα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.  Το online μάθημα ήταν απολύτως επιτυχημένο. Εδώ αισθάνομαι σαν το σπίτι μου γιατί νοιώθω πως με αγαπούν και νοιάζονται για εμένα.

Βασιλική Τσιαγγάλη

Μαθαίνω αγγλικά στο φροντιστήριο Lexis εδώ και έξι χρόνια. Φέτος πήρα ένα πολύ σημαντικό πτυχίο για εμένα το Β2 (lower). Το θεωρώ σημαντικό γιατί πίστευα ότι θα ήταν δύσκολο να τα καταφέρω λόγω της τηλεκπαίδευσης. Όμως το μάθημα ήταν εξαιρετικό και έτσι πέτυχα το στόχο μου. 

Κωνσταντίνος Στάμου και Βασίλης Γκρίτζιας

Κωνσταντίνος Στάμου

Η υποστήριξη και η βοήθεια που μας προσφέρθηκε ήταν η αιτία της επιτυχίας μας στις φετινές εξετάσεις. Η καθημερινή επαφή μέσω του zoom ήταν και διασκεδαστική και χρήσιμη. Οι καθηγήτριες μας φρόντισαν ώστε το διαδικτυακό μάθημα να μην υπολείπεται σε τίποτα του δια ζώσης.

Βασίλης Γκρίτζιας

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για εμάς τους μαθητές γιατί κληθήκαμε να κάνουμε κάτι πρωτόγνωρο και αφύσικο. Μάθημα διαδικτυακά από το  σπίτι μας. Ευτυχώς στο φροντιστήριο μου όλα ήταν οργανωμένα και αποτελεσματικά. Το μάθημα ήταν ευχάριστο και στις εξετάσεις πετύχαμε τους στόχους μας.

Επιστροφή