ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΩΛΟΒΡΕΧΤΗΣ: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο γιατρός, που ενεπλάκη στο φονικό τροχαίο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΩΛΟΒΡΕΧΤΗΣ: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο γιατρός, που ενεπλάκη στο φονικό τροχαίο
18 Σεπτεμβρίου 2021, 18:45
A+ A-
Λανθασμένες οι φήμες, που αναφέρουν ότι έχασε την ζωή του. Θρήνος στα Ψαχνά για τα δύο παλικάρια. 

Στα μαύρα έχουν "ντυθεί" τα Ψαχνά, για να πενθήσουν τα δύο παλικάρια, που έχασαν την ζωή τους  πρόωρα και άδικα στο φονικό τροχαίο ατύχημα, που συνέβη στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου, στον Κωλοβρέχτη (διαβάστε το θέμα εδώ).

Τα θύματα του δυστυχήματος, Βαγγέλης Μανιφάβας και Σταύρος-Ιωάννης Στουπής ήταν πολύ γνωστά και αγαπητά στην κοινωνία των Ψαχνών, ενώ το νεαρό της ηλικίας τους (18 και 20 χρονών αντίστοιχα) έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη θλίψη και πόνο για τον άδικο χαμό τους.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη στην περιοχή, ότι έχασε την ζωή του ο 68χρονος γιατρός, οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes, που ενεπλάκη στο ατύχημα και ανατράπηκε.

Η φήμη ενισχύθηκε, αφού γράφτηκε ως είδηση σε κάποια σάιτ, αλλά δεν είναι αληθινή. Ασφαλείς πληροφορίες του egnomi.gr αναφέρουν ότι ο γιατρός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών, εκτός κινδύνου.

Έχει υποστεί κατάγματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αλλά δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του, μετά τα τραύματα που αποκόμισε από το δυστύχημα.  

Επιστροφή