Κους-κους & σχόλια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δειλή οχιά η κατηγορούμενη στη δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου- Της έριξε το βιτριόλι και δεν εμφανίζεται στο Δικαστήριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δειλή οχιά η κατηγορούμενη στη δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου- Της έριξε το βιτριόλι και δεν εμφανίζεται στο Δικαστήριο
19 Σεπτεμβρίου 2021, 10:12
Τι λένε οι Χαλκιδέοι για την πολύκροτη υπόθεση.

Η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, πριν από 16 μήνες, όταν η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, το οποίο της προκάλεσε ανεπανόρθωτη βλάβη και κατέστρεψε το όμορφο πρόσωπό της, ενώ κινδύνεψε και η ίδια της η ζωή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης, που γίνεται αυτές τις μέρες στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, έφερε ξανά στο προσκήνιο της επικαιρότητας την συγκλονιστική ιστορία, με την κατηγορούμενη να μην εμφανίζεται στο Δικαστήριο, σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία παρέστη, φορώντας ειδική μάσκα.

Το egnomi.gr  θέλησε να διερευνήσει  την άποψη της κοινής γνώμης στη Χαλκίδα και έκανε ρεπορτάζ, στο οποίο μίλησαν νέοι άνθρωποι για την συνταρακτική αυτή υπόθεση. Δείτε ποια ήταν τα σχόλιά τους:

Η 38χρονη Χαλκιδέα Βασιλική Αλεξανδροπούλου ,η οποία εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου, τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη με αυτή την ιστορία . Λυπάμαι πολύ για την Ιωάννα. Πιστεύω πως δεν μπορείς να νιώσεις κάτι άλλο πέρα από λύπη και στεναχώρια . Καταστράφηκε όλη η ζωή της . Μακάρι η Ιωάννα να βρει  έναν άνθρωπο  που θα την αγαπήσει και θα είναι πάντα στο πλευρό της.»

Πολύ θλιβερή χαρακτήρισε την ιστορία η 20χρονη Χαλκιδέα Ιωάννα Καραβασίλη, η οποία επισήμανε:

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο αρρωστημένοι άνθρωποι κυκλοφορούν. Ένα διεστραμμένο μυαλό μιας γυναίκας μέσα σε μία μέρα, με μία πράξη άλλαξε όλη τη ζωή της άτυχης κοπέλας. Πόσο πόνο και θυμό κρύβει η Ιωάννα μέσα της. Λυπάμαι πολύ!»

Ο 18χρονος Σπύρος Ματσούκας, από το Μπούρτζι, αφού πρώτα χαρακτήρισε «τραγική την ιστορία», στάθηκε στην απουσία της κατηγορουμένης, σχολιάζοντας:

« Λυπάμαι πολύ για την κοπέλα που με τόσο γενναιότητα παραβρέθηκε υπό δυσκολίες στο δικαστήριο . Η κατηγορούμενη για άλλη μια φορά έδειξε το πόσο δειλή είναι. Αυτή η δειλή "οχιά", προφανώς και δεν θα είχε τα κότσια να αντικρίσει κατάματα το θύμα ,μετά την σατανική της επίθεση!»