Αθλητικά

Ο Γιώργος Σπανός πήγε Αιδηψό να δεί τους φίλους του και τα κορίτσια της Καλαμαριάς

Ο Γιώργος Σπανός πήγε Αιδηψό να δεί τους φίλους του και τα κορίτσια της Καλαμαριάς
3 Οκτωβρίου 2021, 12:21
Στη φιλανθρωπική συνάντηση με τις ομάδες μπάσκετ του Σύλλα

Πριν λίγες μέρες τα τμήματα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ...εξόρμησαν στην Αιδηψό και αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του Σύλλα, σε επίπεδο Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων.

Με το πούλμαν των Θεσσαλονικέων μεταφέρθηκαν στη λουτρόπολη της Εύβοιας κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, τρόφιμα, νερά, γάλατα, κ.α.) με σκοπό να μοιραστούν σε οικογένειες που επλήγησαν μετά την πύρινη κόλαση που ξέσπασε στη Βόρεια Εύβοια.

Για την ομάδα της Καλαμαριάς, που ιδρύθηκε από Πόντιους πρόσφυγες, η προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της ιστορίας του συλλόγου.

Εκεί βρέθηκε και υποδέχθηκε κορίτσια και αγόρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά και παλιούς του φίλους προπονητές και παράγοντες, ένας παλιός γνώριμος στο χώρο του μπάσκετ της Καλαμαριάς, που ζει πλέον μόνιμα στη Χαλκίδα. Είναι ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος διετέλεσε για αρκετά χρόνια παράγοντας του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, αδελφού σωματείου του συντοπίτη Απόλλωνα, και προπονητής, καθώς και γυμνασίαρχος σε ματς της τοπικής ΕΣΚ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ