ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Μόνο γυναίκες στον αγωνιστικό χώρο

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Μόνο γυναίκες στον αγωνιστικό χώρο
2 Οκτωβρίου 2021, 15:30
A+ A-
Στην πρεμιέρα της Α' Εθνικής Γυναικών

Ποδαρικό θα κάνουν οι Αβαντίδες και ο Οδυσσέας στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Γυναικών, αφού η αναμέτρησή τους θα είναι η πρώτη στην πρεμιέρα του νέου μαραθώνιου και θα προηγηθεί όλων των άλλων αγώνων και μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ...μόνο γυναίκες, αφού και η διαιτητική τριάδα αποτελείται από εκπροσώπους του ωραίου φύλου.

Την Κυριακή (3/10) στις 2 το μεσημέρι, θα γίνει το ματς στο γήπεδο Μοσχάτου, όπου μετακόμισε από το καλοκαίρι ο Οδυσσέας ...πρώην, πλέον, της Γλυφάδας, αφού  μετονομάστηκε κιόλας σε Οδυσσέα Μοσχάτου.

Μάλιστα, προπονητής της ομάδας θα είναι ένας παλιός γνώριμος στη γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας, ο Γιώργος Νίκας με τον οποίο οι Αβαντίδες είχαν κερδίσει την άνοδο στην Α' Εθνική πριν δυο χρόνια.

Οι Αβαντίδες ενισχυμένες και με παίκτριες από τον Οδυσσέα (Ηλέκτρα Πλυτά και Χριστίνα Μακρή) έχει σαν στόχο φυσικά να κερδίσει και φέτος την πρωτιά στο νότιο όμιλο, ώστε να διεκδικήσει πάλι τον τίτλο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Ελένη Αντωνίου (φωτό) με βοηθούς τις Αλεξία Αλεξοπούλου και Παρασκευή Παντελίδου, όλες του Συνδέσμου Ανατ. Αττικής. Γυναίκα θα είναι και η παρατηρητής διαιτησίας (Γεωργία Ρώσση από την Αθήνα).

 

 

Επιστροφή