Αστυνομικά

ΤΡΙΑΔΑ - ΦΥΤΕΙΑ ΧΑΣΙΣ: Συνελήφθη μία γυναίκα και αναζητούνται δύο άντρες για την καλλιέργεια των χασισόδενδρων (VIDEO)

ΤΡΙΑΔΑ - ΦΥΤΕΙΑ ΧΑΣΙΣ: Συνελήφθη μία γυναίκα και αναζητούνται δύο άντρες για την καλλιέργεια των χασισόδενδρων (VIDEO)
6 Οκτωβρίου 2021, 19:46
Συνολικά 125 δενδρύλλια ξερίζωσαν οι αστυνομικοί.

Συνολικά 125 ήταν τα δενδρύλλια κάνναβης, που εντοπίστηκαν σε φυτεία, πρωινές ώρες της Τρίτης 5 Οκτωβρίου, σε παραποτάμια δασική περιοχή της Τριάδας Ευβοίας.

Ο εντοπισμός της φυτείας έγινε στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης – αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν δύο αλλοδαποί, ενώ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί στη Χαλκίδα, μία αλλοδαπή συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών (καλλιέργεια).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που προσέγγισαν το σημείο, αρχικά διαπίστωσαν την ύπαρξη 20 δενδρυλλίων κάνναβης και άμεσα έθεσαν το χώρο σε διακριτική επιτήρηση.

Το σημείο προσέγγισε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας της συλληφθείσας, όπου επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί και στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημά τους σε δασικό σημείο, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα και κατασχέθηκε μαζί με ένα κράνος που έφεραν.

Συνολικά, σε διαδοχικά σημεία στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 125 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους από 1,5 έως 3 μέτρων.

Επιπλέον στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πλαστικά δοχεία, πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων, ενώ στο σπίτι της συλληφθείσας κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ