Κους-κους & σχόλια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αν δεν μένατε στη Χαλκίδα σε ποια πόλη θα θέλατε να ζείτε;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αν δεν μένατε στη Χαλκίδα σε ποια πόλη θα θέλατε να ζείτε;
17 Οκτωβρίου 2021, 09:23
Εσείς έχετε σκεφτεί; Δείτε τι απάντησαν τέσσερα νέα κορίτσια, για να πάρετε ιδέες...

Η Χαλκίδα, πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Διαθέτει φυσική ομορφιά και επιπλέον είναι κοντά στην πρωτεύουσα, ενώ μπορούμε εύκολα να βρούμε τα πάντα χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδα.

Ωστόσο, έχετε σκεφτεί σε ποια πόλη θα θέλατε να μείνετε, αν για κάποιο λόγο έπρεπε να φύγετε απ' τη Χαλκίδα; Το ερώτημα αυτό έγινε θέμα για το σημερινό ρεπορτάζ του egnomi.gr και δείτε τι μας απάντησαν τέσσερα κορίτσια, που συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο.

Η 20χρονη Νατάσα Πενταζίδη δεν σκέφτηκε καθόλου πριν απαντήσει και μας είπε: «Η αγαπημένη μου πόλη της Ελλάδας δεν γίνεται να είναι άλλη πέρα από τον Βόλο . Εκεί σπουδάζω και ζω τα φοιτητικά μου χρόνια,  που είναι τα καλύτερα .Πώς θα μπορούσα να πω κάποια άλλη πόλη;».

Η επίσης 20χρονη Μαριλύ Ράπτη, από τη Λάμψακο βρίσκει την Πάργα πιο όμορφη και από την Χαλκίδα και σχολιάζει:  «Η Πάργα θεωρώ ότι είναι μαγική πόλη . Και η Χαλκίδα δεν  πάει πίσω είναι πανέμορφη, αλλά σαν την Πάργα δεν έχει .Μου αρέσει γιατί συνδυάζει το πλούσιο πράσινο που διαθέτει με τα καταγάλανα νερά .»

Δύο 17χρονες φίλες, η Σοφία Μπακρή και η Βάσια Μπαρόλα ψηφίζουν το Ναύπλιο και δηλώνουν με μία φωνή:  « Έχουμε επισκεφτεί αρκετές φορές το Ναύπλιο . Είναι η αγαπημένη μας πόλη . Σίγουρα θα θέλαμε να μένουμε εκεί .Το τοπίο είναι  παραμυθένιο . Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις το καφεδάκι σου με θέα το Μπούρτζι.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ