Κους-κους & σχόλια

ΑΡΤΑΚΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τρέμει και η νεολαία για την κατάσταση στη βόρεια Εύβοια

ΑΡΤΑΚΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τρέμει και η νεολαία για την κατάσταση στη βόρεια Εύβοια
16 Οκτωβρίου 2021, 08:08
Διαβάστε τι δήλωσαν τα κορίτσια που συναντήσαμε στο δρόμο.

Ακόμη μία καταστροφή υπέστη η βόρεια Εύβοια, καθώς μετά τη μεγάλη πυρκαγιά του Αυγούστου χτυπήθηκε και από την κακοκαιρία "Αθηνά".

Περιουσίες καταστράφηκαν, υποδομές έπαθαν μεγάλες ζημιές και αναλυτικές λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στη Γνώμη που κυκλοφορεί στα περίπτερα, καθώς και την πορεία των αντιπλημμυρικών μελετών.

Το egnomi.gr βγήκε στο δρόμο, όπως πάντα, και έκανε ρεπορτάζ για να πιάσει τον παλμό της κοινωνίας. Βρεθήκαμε στην Αρτάκη και μιλήσαμε με νέους ανθρώπους, οι οποίοι κλήθηκαν να μας σχολιάσουν τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις.

"Με έχει αγχώσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Φοβάμαι ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εμφανίζονται από καιρό σε καιρό και μπορεί να απειληθεί μέχρι και η Αρτάκη" μας είπε η Ελενα Δημητρίου.

Αν και μένει στην Αρτάκη, η Ιωάννα Μπαρόλα κατάγεται από το Αχλάδι, το οποίο υπέστη μεγάλες ζημιές από την πλημμύρα. "Σε όλο το χωριό μου καταστράφηκαν πολλά σπίτια και δρόμοι, ανάμεσα στα οποία και το εξοχικό μας. Το πιο λυπηρό είναι ότι στο Αχλάδι μένουν άτομα κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των έντονων καιρικών φαινομένων. Τρέμω σε κάθε νεροποντή" σημείωσε η Ιωάννα.

Βέβαιες ότι θα υπάρχουν νέες καταστροφές στη βόρεια Εύβοια είναι η Γεωργία Ρέλια, η Ελένη Τσαουσάη και η Παναγιώτα Καραγιάννη. "Είναι αναπόφευκτο, αφού δεν υπάρχουν δέντρα για να συγκρατήσουν το νερό. Ο κίνδυνος θα είναι ορατός για πολλούς μήνες και πρέπει τα αντιπλημμυρικά έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό" τόνισαν τα κορίτσια

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ