ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικος σκηνοθέτησε απόπειρα ληστείας σε βάρος του

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικος σκηνοθέτησε απόπειρα ληστείας σε βάρος του
24 Οκτωβρίου 2021, 17:38
A+ A-
Αυτοτραυματίστηκε στη κοιλιά με μαχαίρι και παρίστανε το θύμα.  

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος δήλωσε ψευδώς ότι έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας.

Ο νεαρός κατήγγειλε το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου στην Αστυνομία, ότι - ενώ βάδιζε σε περιοχή της Λαμίας-  άγνωστος δράστης τον προσέγγισε και αποπειράθηκε να του κλέψει ένα τσαντάκι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ανήλικου, αντιστάθηκε στον δράστη της ληστρικής επίθεσης και τότε αυτός τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα (με τη χρήση σουγιά) και τράπηκε σε φυγή. 

Τραυματισμένος ο ανήλικος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε και στη συνέχεια έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία.

Από την αστυνομική έρευνα όμως προέκυψε ότι ο ανήλικος ουδέποτε έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι ο ίδιος σκηνοθέτησε το περιστατικό και τον τραυματισμό του.

Μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, που πέταξε την λάμα ενός μαχαιριού, με την οποία αυτοτραυματίστηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Επιστροφή