Η «Κλεοπάτρα των Πατησίων» κέρδισε το διαγωνισμό του egnomi.gr!

12 Απριλίου 2011, 13:00
A+ A-
Δείτε τους νικητές, αλλά και τις καλύτερες φωτογραφίες από τον πρώτο happy διαγωνισμό μας.

«Είμαι happy και κερδίζω» ήταν ο τίτλος του διαγωνισμού, με τον οποίο εγκαινιάσαμε τη λειτουργία μας και σας καλούσαμε να πάρετε τη φωτογραφική σας μηχανή και να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας την ώρα που διασκεδάζετε.

Ζητούσαμε στιγμές τρέλας, κεφιού και ξεγνοιασιάς, χαρούμενες φατσούλες και ανεβασμένες διαθέσεις. Και εσείς δεν μας χαλάσατε χατίρι. Ανταποκριθήκατε με τον καλύτερο τρόπο και στείλατε φωτογραφίες που όχι μόνο ήταν εντός κλίματος (ε, υπήρχαν και λίγες εξαιρέσεις), αλλά πολλές από αυτές ήταν ικανές να κονταροχτυπηθούν για τα βραβεία.

Αποτέλεσμα; Το καταχαρήκαμε, αλλά μας σπαζοκεφαλιάσατε. Η επιλογή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και έτσι στήσαμε κάλπες και σπεύσαμε όλοι οι συνεργάτες του egnomi.gr να σας ψηφίσουμε.

Να λοιπόν τι έδειξε η κάλπη:

1. Πρώτη θέση για τον Γιάννη Βελισσαράκο ή αλλιώς την «Κλεοπάτρα των … Πατησίων», όπως τιτλοφόρησε ο ίδιος το e-mail που μας έστειλε. Ο Γιάννης κάνει το ντους του με ωραιότατο αγελαδινό γαλατάκι στην κουζίνα του διαμερίσματός του στα Πατήσια. Βοηθός και εκτελών χρέη ντουσιέρας ο Νεκτάριος Μπίρμπας. Τρελές φάτσες, πολύ γέλιο και πρωτοτυπία. Συγχαρητήρια! (έπαθλο: 400 ευρώ μετρητά)

2. Δεύτερη θέση για την ομολογουμένως πιο χαρούμενη φατσούλα του διαγωνισμού! Είναι η Θεοδοσία Αλεξιάδου και με το που την αντικρίσαμε μας έφτιαξε αμέσως την διάθεση. Αν είχε και την παρέα της μαζί θα χτυπούσε την πρωτιά… Γιούπι!!!!! (έπαθλο: 250 ευρώ μετρητά).

3. Τρίτη θέση για ένα γυναικείο παρεάκι που κάνει χαβαλέ. Οι τρεις χαμογελαστές, τύπου ντροπαλές και πολύ ποζάτες φίλες είναι η Δέσποινα Μακρή, η Λυδία Λάτσιου και η Κατερίνα Κότσαρη. Διαγωνιζόμενη και νικήτρια είναι η τελευταία. (έπαθλο: 150 ευρώ μετρητά).

Κι επειδή οι συμμετοχές που μας άρεσαν ήταν πολλές και θα ήταν κρίμα να σας τις στερήσουμε. Απολαύστε και μερικές ακόμα που ξεχώρισαν. Σε αυτές απονέμουμε τα ειδικά ανεπίσημα (χωρίς έπαθλο) βραβεία μας. Κάτι σαν τα αντι-όσκαρ δηλαδή…

Βραβείο «Κόπηκα στο νήμα»

Δύο φωτογραφίες που μας άρεσαν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία, και έφτασαν μία ανάσα πριν το έπαθλο:

Ο Μάνος Αλευρίδης με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω, έκανε την έκπληξη (λόγω πρωτοτυπίας), αλλά δεν μας έπεισε ότι είναι πράγματι πολύ πολύ happy.

Οι Δημήτρης Μοδέστου, Πάρις Μητάκος (διαγωνιζόμενος) και Χρήστος Κεδράς είναι happy, είναι ωραίοι, είναι εκφραστικοί και παραλίγο να κερδίσουν την τρίτη θέση. Next time guys…

Βραβείο «Είμαι happy και φεύγω για ταξίδι »

Στην Πολυξένη Παυλίδου. Έξυπνο χαρούμενο μουτράκι, διάθεση ανεβασμένη, διακοπές που την περιμένουν. Μας άρεσε  η έκφραση χαράς στο πρόσωπό της και ο συνδυασμός κόκκινης ζακέτας, ροζ γαλότσας (super!) και γαλάζιας βαλίτσας! Ήσουν κοντά Πολυξένη!

Βραβείο «Καλοκαιρινή ξεγνοιασιά»

Από τις καλοκαιρινές στιγμές σας (που δεν ήταν και λίγες) ξεχωρίσαμε αυτές τις δύο φωτογραφίες. Θάλασσα, παρέα, παιχνίδια και πολύ γέλιο.

Δημήτρης Ζέκης, Δημήτρης Μπάτσος σε θαλασσοχασάπικο:

Χρήστος Γιαμαρέλος, Κωνσταντίνος Κοίλαρης, Κωνσταντίνος Παπανέστης σε μαγευτική παραλία παίζουν με τα κύματα:

Βραβείο «Μητρικό φίλτρο»

Στην Λουκία Στεργιούλα με τον γιο της Γιώργο Στεργιούλα. Φοβερή φωτό, αλλά έξω από το πνεύμα του διαγωνισμού.

Βραβείο «Arabian nights»

Αθανασοδημητρόπουλος Δημήτρης με τις Δαυιδούλα Σταύρου (γυναίκα του) και Αντωνία Γεωργίου σε διακοπές στο Ντουμπάι. Ο Δημήτρης σίγουρα είναι happy, οι μαυροφορούσες;

Βραβείο «Είμαστε ολόιδιες»

Στις Βάλια Σκλαβούνου, Φένια Σκλαβούνου και Δώρα Βεργή. Δύο αδελφές και μία φίλη ποζάρουν με στιλ και μοιάζουν σαν μία σταγόνα νερό. Ποια είναι ποια;

Βραβείο «Πέρα από τα σύνορα»

Η διεθνής διάσταση του διαγωνισμού μας με συμμετοχές εκτός Ελλάδας:

Η Michaela Osancova, Maria-MichaelaHruba και  Monika Dankova, τρεις κεφάτες φίλες από την Τσεχία

 

Η Agnieszka Kosla και ο Geszek Podrovic, το ζευγάρι με πορτοκαλένιο χαμόγελο από τη Ρωσία(;):

 

Βραβείο «Αγάπη μου, έβγαλα μαλλιά»

Ο Γιάννης Αργυρίου προβάρει το μαλλί της γυναίκας του Δέσποινας Βαγιάννη.

 

Βραβείο «Είμαι μόνος/η και περνάω καλά». Το μοιράζονται οι:

α) Βάγια Κανελλοπούλου. Ωραίο μουτράκι, απαράμιλλο νάζι.

β) Ολγα Πετσή. Ουάουου είμαι διακοπές!

γ) Λειβαδίτη Δανάη. Σας αρέσω;

Βραβείο «Ξεκαρδιστικός καφές στην παραλία Χαλκίδας»

Η Δήμητρα Σπυροπούλου και Μυρσίνη Τζωρτζάκη πίνουν καφεδάκι στην παραλία και ξεκαρδίζονται στα γέλια

Και τέλος….

Το βραβείο «Είμαι happy????». Το μοιράζονται οι:

Κατερίνα Νικολοπούλου, Στέλλα Χρήστου, Φώφη Νίκα

Κωστής Αρμενόπουλος, Κωστής Παγώνης, Βαγγέλης Λελούδης, Δημήτρης Σμιακάκης

Σημείωση: Οι νικητές του διαγωνισμού (1. Γιάννης Βελισσαράκος, 2. Θεοδοσία Αλεξιάδου, 3. Κατερίνα Κότσαρη) θα παραλάβουν τα χρηματικά τους έπαθλα από τα γραφεία της "Ευβοϊκής Γνώμης" (Αθηνάς 4, δίπλα από τα ΕΛΤΑ) τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ώρα 7 το απόγευμα. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραβρεθεί, χάνει το χρηματικό έπαθλο.

 

Επιστροφή