Κους-κους & σχόλια

ΧΑΛΚΙΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι είναι αυτό που σε κάνει να γελάς;

ΧΑΛΚΙΔΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι είναι αυτό που σε κάνει να γελάς;
12 Νοεμβρίου 2021, 08:00
Διαβάστε τι απάντησαν η Μαρίνα, η Σύλια και η Μαριλού.

Το γέλιο είναι σημαντικό και απαραίτητο στη ζωή μας, είναι ...πηγή υγείας και ευτυχίας.

Δυστυχώς, όμως, με όλα τα προβλήματα που έχουμε στο κεφάλι μας, πολλές φορές ξεχνάμε να γελάμε και να κάνουμε θετικές σκέψεις.

Γι' αυτό είναι σημαντικό να βρούμε λόγους και αιτίες που μας δημιουργούν το ομορφότερο χαμόγελο που μπορούμε να μεταδώσουμε και στους γύρω μας.

Ρωτήσαμε τρία κορίτσια "τι είναι αυτό που σε κάνει να γελάς;" και μας απάντησαν, δίνοντας ...απλόχερα τα δικά τους όμορφα χαμόγελα στο φακό του egnomi.gr.

  • Μαρίνα Παπαγεωργίου

«Πολλά πράγματα με κάνουν να γελάω. Ένα από αυτά είναι και τα δύο πανέμορφα σκυλάκια που έχω. Όταν παίζω μαζί τους νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη», δήλωσε η γλυκιά Χαλκιδέα Μαρίνα Παπαγεωργίου, χαρίζοντας μας και ένα ...αγουροξυπνημένο χαμόγελο!

Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη να είσαι με τα σκυλάκια σου!

 

  • Σύλια Διαρεμέ

«Οι φίλες μου με κάνουν να χαμογελάω πιο πολύ από το οτιδήποτε! Τις αγαπώ πολύ» δήλωσε η γλυκούλα Σύλια Διαρεμέ με μεγάλη άνεση και "έσκασε" και ένα χαμόγελο. Εμείς τι να της ευχηθούμε; Πάντα να χαμογελάει δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπάνε.

 

  • Μαριλού Παπαδοπούλου

"Η παρέα μου με κάνει πραγματικά χαρούμενη. Γνωριζόμαστε τόσο καλά με τα παιδιά, που μία λέξη αρκεί και περισσεύει για να με κάνουν να σκάσω από τα γέλια..." δήλωσε η Μαριλού Παπαδοπούλου, εννοείται, χαμογελώντας.

Αυτό το χαμόγελο Μαριλού, μην το αλλάξεις ποτέ!